"Євробачення-2020": гурт Go-A прокоментував невтішні прогнози букмекерів

"Євробачення-2020": гурт Go-A прокоментував невтішні прогнози букмекерів

Фото: instagram.com/go_a_band

Музиканти переконані, що те, що пишуть букмекери зараз – не має значення.

Переможці нацвідбору на "Євробачення-2020", гурт Go-A, який переробив пісню для конкурсу, наразі прокоментував невтішні прогнози букмекерів, йдеться у "Світському житті".

Так, юзери вважають, що українці навіть не увійдуть до Топ-20. Втім, музиканти переконані, що те, що пишуть букмекери зараз – не має значення.

"У фіналі нацвідбору букмекери ставили нас на останні місця. Мій друг поставив на нас 250 гривень і виграв 19 000. Тому, мені здається, те що пишуть букмекери не має значення, адже основні ставки будуть складені після перших репетицій "Євробачення". Ми зараз на це взагалі не звертаємо уваги, ми готуємося, адже у нас є місія – ми хочемо, щоб вперше на "Євробаченні" прозвучала пісня українською мовою", – повідомила солістка гурту Катерина Павленко.

Гурт Go_A поділився, як вони готуються до Євробачення

Гурт Go_A поділився, як вони готуються до Євробачення

Також Катерина додала, що друг поділився виграшем із Go-A.

Нагадаємо, міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" відбудеться у нідерландському місті Роттердам. Від початку планувалося, що містом, яке прийматиме змагання, буде Амстердам. Та, як пояснила голова міста, концертний зал Ziggo Dome, який планувалося використати для конкурсу, буде недоступний в заплановані дати.

Цього року у головному пісенному конкурсі візьмуть участь представники 41 країни. Так, на "Євробачення" повернуться учасники з Болгарії та України, які не брали участь 2019 року. Втім, у грандфіналі за головний кубок боротимуться 26 учасників.

Представник від України на конкурсі гурт Go-A виступить у першому півфіналі - 12 травня. Другий півфінал відбудеться 14 травня, а грандіозний фінал заплановано на 16 травня.

Український електрофолк-гурт, який переміг в нацвідборі, змагатиметься за перемогу в конкурсі з українськомовною піснею "Соловей". До речі, це вперше за 15 років на "Євробаченні" зазвучить ціла пісня українською мовою.

На початку грудня організатори показали, який вигляд матиме сцена шоу. Розробником майданчика вчергове став німець Флоріан Відер, який виступає дизайнером сцени "Євробачення" вже шостий рік поспіль.

Також відомо, що шоу вестимуть троє найяскравіших представників нідерландського шоубізу: відома ведуча та акторка Шанталь Янзен, співачка та дворазова учасниця "Євробачення" Едсілія Ромблі та співак і шоумен Ян Сміт.

Нещодавно у Роттердамі відбулося жеребкування між країнами-учасницями пісенного змагання. Так, разом з нашою країною також свої пісні виконають Росія, Білорусь, Литва, Румунія, Хорватія, Македонія, Швеція, Словенія, Австралія, Ірландія, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Мальта, Ізраїль та Бельгія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація