Зірка фільму "Фаворитка" посварилася із "Вікіпедією"

Зірка фільму "Фаворитка" посварилася із "Вікіпедією"

Фото: Associated Press

Через шість номінацій на "Оскарі" до акторів цієї стрічки прикута пильна увага світу.

Британська актриса Олівія Колман, яка номінована на "Оскар" за роль у фільмі "Фаворитка", посварилася із найвідомішою у світі онлайн-енциклопедією "Вікіпедія".

Ця стрічка отримала аж шість номінацій, тож не дивно, що увага світу прикута до цього кіно й акторів, які виконали у ньому головні ролі, йдеться у сюженті Сніданку з 1+1.

Так, актриса Олівія Колман помітила, що онлайн енциклопедія "Вікіпедія" додала їй 8 років. Насправді зірка народилася 30 січня 1974 року. І саме сьогодні їй виповнюється 45 років.

Фото: Associated Press

Актриса образилась через неправдиві дані та написала офіційного листа до "Вікіпедії". Причому вона приховала своє справжнє ім’я, аби ситуація не переросла в скандал. Проте відповіді так і не отримала.

Тоді зірка написала ще два повідомлення і лише на третє, коли зізналась, хто вона насправді, таки отримала відповідь. Тепер "Вікіпедія" має про неї достовірну інформацію.

У стрічці Олівія виконала роль королеви Анни. Через славу після фільму "Фаворитка", що буквально звалилась на акторку, їй стало складно з’являтися на публіці.

Через це Олівія Колман живе, як відлюдниця. Але все ж стежить за усіма новинами пов’язаними із її імям, які з’являються у Мережі.

Нагадаємо, що фільм "Фаворитка" також мав декілька номінацій на премію Гільдії акторів США, проте так і не отримав у жодній з них перемогу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація