Кримські окупанти нарахували $ 12 мільйонів збитків від блекауту

Кримські окупанти нарахували $ 12 мільйонів збитків від блекауту

Крим зазнав мільйони збитків / Фото: Reuters

Нелегітимні чиновники роздумують, як будуть компенсувати втрачені кошти.

Через дефіцит постачання електроенергії в анексованому РФ Крим підприємства зазнали збитків у 12 мільйонів доларів. Про це заявила самопроголошена віце-прем'єр окупаційного кримського уряду Євгена Бавикіна.

"По всіх підприємствах промислового сектору збиток склав 900 мільйонів рублів (більше 12 млн долларів – Ред.)", – сказала вона.

Натомість збитки в оборонно-промисловому комплексу півострову  оцінили у 180 мільйонів рублів (2,4 млн доларів), пише "Інтерфакс-Україна"

Бавикіна додала, що наразі вирішується питання щодо компенсації втрачених грошей.

Як повідомлялося раніше, блекаут на півострові  почався з 21 листопада. Крим залишився без світла в результаті підриву електроопор на Херсонщині. 8 грудня  у РФ заявили про повне відновлення електропостачання в окупований Кримоднак тисячі людей і досі залишаються без світла

6 січня у трьох містах Криму виникли  проблеми зі світлом через аварії на підстанціях і ліній передач. 7 січня  так званий "глава республіки" Сергій Аксьонов заявив, що режим надзвичайної ситуації в анексованому Криму триватиме принаймні до 1 травня 2016 року.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація