День споглядання: гороскоп на 2 грудня

День споглядання: гороскоп на 2 грудня

Фото: Credits

Не найкращий час для активних дій – краще провести його в роздумах, спогляданні письменницької діяльності або наукової роботи – в таких справах вам вдасться досягти серйозних результатів. До тих, хто поки ще не знайшов собі справу до душі, може нарешті прийти розуміння того, чим треба займатися, щоб отримати не тільки гроші, але і задоволення. Інтуїція дасть відповідь на багато важливих запитань.

Овен

З'явиться можливість вирішити давній конфлікт – ви, швидше за все, давно не пам'ятаєте, через що посварилися з близькою людиною, але останнім часом вам її не вистачає.

Телець

Не варто лихословити і пліткувати – ваші слова дуже швидко дійдуть до тих, проти кого вони спрямовані, і результатом може стати серйозна і неприємна для вас сварка.

Близнюки

Якщо не можна буде відмовитися від роботи зовсім, постарайтеся зробити все, що запланували в першій половині дня, а другу звільніть для відпочинку – найкраще провести цей час з сім'єю.

Рак

Від непорозуміння, що виникло у стосунках з близькою людиною, потрібно позбавитися раз і назавжди, просто поговоривши з нею, висловити свою думку і вислухати її побажання.

Лев

Не варто впадати в крайнощі, демонструвати оточенню як невластиву вам поступливість, так і властиву вам зарозумілість – виберіть золоту середину і вам вдасться сподобатися всім без винятку.

Діва

Відповідь на ваше запитання, над яким ви билися довгий час, вдасться отримати несподівано і ніби нізвідки – можете вважати, що її дадуть вищі сили, які хочуть вам допомогти.

Терези

Якщо вірити народній мудрості, все встигає той, хто нікуди не поспішає, тому над усіма запланованими на цей день справами варто працювати без метушні та поспіху, тоді й результат перевершить всі очікування.

Скорпіон

Не бійтеся дати коханій людині зрозуміти, що вона означає для вас насправді – відкиньте сором і прямо скажіть їй про все, що думаєте і відчуваєте.

Стрілець

Оточення буде охоче давати вам поради, але не до всіх думок, які ви почуєте у цього часу, потрібно дослухатися – найкращим порадником для вас стане ваш внутрішній голос.

Козеріг

День добре підходить для будь-яких фінансових операцій – можна укладати угоди, підписувати договори та просити начальство про підвищення заробітної плати.

Водолій

Ті, хто зможе показати себе перед начальством з виграшною боку, можливо, отримають шанс просунутися кар'єрними сходами, отримавши посаду, про яку давно мріяли.

Риби

Зустріч з давнім другом – однокласником або однокурсником – цілком можливо, стане не тільки приємною, але і корисною: будьте готові до різкого повороту у житті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація