Початок зодіакального кола: що ми знаємо про Овнів

Початок зодіакального кола: що ми знаємо про Овнів

Фото: Credits

Зодіакальне коло нараховує дванадцять знаків, починається з Овна. Від 21 березня до 20 квітня його представники будуть приймати поздоровлення з днем народження.

Хто вони люди, народжені під сузір'ям Овна – які якості характеру їм притаманні? Які таланти даються їм від природи і які професії вони обирають? Чим чоловіки-Овни відрізняються від жінок цього знака? Про це розповідає астропсихологиня Валентина Виттрок.

Загальна характеристика

Овен – знак вогню, що перебуває під заступництвом Марса, тому можна сказати, що їх характеризує вогонь у квадраті. За натурою вони – справжні лідери, бунтарі і одночасно ідеалісти, які вірять у світле майбутнє і вічне кохання. Вони вміють ставити перед собою мету і знають, як її досягти: найчастіше, вони беруть своє напиранням, але за необхідності можуть піти і обхідними шляхами. Тому – поза всяким сумнівом – знамениту фразу "Мета виправдовує засоби", яку приписують ордену єзуїтів, придумав якийсь невідомий історії представник саме цього знака. Тим не менш, на відміну від багатьох інших представників Зодіаку, Овни однаково цінують як результат, так і процес. Вони, як зайчики в рекламі батарейок, просто не в змозі сидіти без справи – їм у будь-якому випадку потрібно розвинути бурхливу діяльність і діяти, незважаючи ні на що.

Серед негативних якостей, притаманних Овнам, передусім необхідно назвати їхню агресивність і відсутність гнучкості, які вони демонструють повсюдно, але особливо – в складних, критичних ситуаціях. Дипломатичність і почуття такту їм, на жаль, невластиві, дочекатися від представників такого знаку відповідної поведінки практично неможливо.

Чоловік-Овен

Чоловік-Овен з тих, про кого кажуть: з ним не засумуєш. Він у всьому хоче бути першим, найчастіше йому це вдається – серед представників знаку багато чиновників, успішних бізнесменів, топменеджерів великих компаній та лідерів політичних партій. Чоловік-Овен весь час чимось зайнятий, у нього багато справ і планів – одна ліпше іншої. Такий чоловік завдяки своїй яскравості і харизматичності завжди виділяється з натовпу – його неможливо з кимось сплутати. Чоловік-Овен любить ризик, тому водить машину на підвищеній швидкості, займається екстремальними видами спорту і грає в азартні ігри, у яких часто виграє.

В особистому житті чоловік-Овен суперництва не терпить, тому йому подобаються жінки, які не претендують на лідерство у стосунках. Щоб сподобатися такому чоловікові, не варто демонструвати свою практичність, економність і вже тим більше користолюбство. Чоловік-Овен воліє бачити поряд з собою істоту неземну, загадкову, ефемерну і безпомічну, про яку він міг би подбати. Сам будучи моногамним і зраджуючи свою другу половинку за першої-ліпшої можливості, він ніколи не пробачить її "походеньок наліво", якщо факт такий стане йому відомий.

Жінка-Овен

Овен традиційно вважається чоловічим знаком, тому жінки-представниці цього знака мають набір нежіночих якостей: активність, агресивність, завищена – іноді без вагомих на те підстав – самооцінка і невгамовне прагнення до незалежності. Вони прямолінійні, як правило, говорять те, що думають, не замислюючись про те, що можуть образити іншу людину. У поведінці жінка-Овен багато в чому нагадує Цезаря: вона може займатися кількома справами одночасно, і при цьому жодна з них не постраждає. Вона легка на підйом, не любить сидіти вдома і за першої ж можливості вирушає в подорож, навіть якщо вона приведе її лише в сусіднє місто. Жінка-Овен вкрай рідко буває скнарою, навпаки, вона завжди готова прийти на допомогу тим, хто цього потребує, віддавши їм, як кажуть у народі, останню сорочку.

У професії представниці знака частіше за інших виявляються на керівних посадах і прекрасно їм відповідають, ідеально дають раду з обов'язками. Дивно, але при цьому їм вистачає сил і часу стежити за собою і мати яскраву – вогненну – красу.

У стосунках із чоловіками жінка-Овен прагне до домінування, але це не означає, що вона буде терпіти поруч із собою підкаблучника – представниці знака воліють тих представників сильної статі, які зможуть не тільки протистояти їм, але й взяти над ними гору. Жінка-Овен із задоволенням підкориться чоловіку, якщо він буде гідний ставлення до нього.

Пара для Овна

Чудовою парою для Овна є представники знаку Близнюків (вони прекрасно зійдуться в роботі), Стрілець (у двох вогняних знаків є всі шанси знайти порозуміння і подружитися), Водолій (їх споріднює прагнення до незалежності і самостійності) та Риби (через свою загадковість вони можуть стати ідеальною другою половинкою). А ось з емоційно закритим Козерогом, Тельцем, який розкошує, і практичною і розважливою Дівою вони навряд чи знайдуть спільну мову. Під запитанням і союз двох Овнів – його можна буде охарактеризувати відомою приказкою: найшла коса на камінь.

Зірки, що народилися під знаком Овна

Під знаком Овна народилися: знаменитий художник і учений Леонардо да Вінчі, режисери Френсіс Форд Коппола і Квентін Тарантіно, актори Чарлі Чаплін, Рассел Кроу, Алек Болдвін, Рассел Кроу, Роберт Дауні-молодший, Хіт Леджер, Еван МакГрегор, акторки Клаудія Кардинале, Кіра Найтлі, Сара Джессіка Паркер, Ель Макферсон, Алессандра Амбросіо і Емма Вотсон, співачка Алла Пугачова і співачка та дизайнер Вікторія Бекхем.

Дякуємо за консультацію астропсихологині Валентині Віттрок (starsand.us).

Читайте також: Без паніки: як зірки відреагували на карантин через коронавірус

Стаття з добірки новин:
характеристики знаків
Наступна публікація