Три знаки, для яких сьогодні брехати – як смерть

Три знаки, для яких сьогодні брехати – як смерть

Фото: Credits

День мудрості, яка стане доступна навіть тим із нас, хто в житті нею практично не керується: за її посередництва розв'язувати серйозні життєві проблеми і відповідати на важливі запитання стане набагато легше. Знання, як правильно вчинити в тому чи тому випадку, буде нібито сходити згори.

Цього дня, 22 червня, також будуть люди на фізичному рівні відчувати чужу брехню, тому обдурювати не рекомендується нікому, але трьом знакам – особливо.

Овен

Овнам, яким є що приховувати від оточення – особливо це стосується близьких людей, ліпше максимально скоротити з ними спілкування. Сказати правду ви все одно не зможете чи не захочете – а отже, змушені будете брехати і вихилятися, що може зіпсувати стосунки з коханою людиною, рідними або друзями, так що ліпше цього не робити.

Рак

Ракам варто скористатися "днем правди", щоб з'ясувати стосунки з кимось із близьких людей. Вони зайшли в глухий кут вже досить давно, але ні ви, ні ваш партнер досі не знайшли сил, щоб розставити всі крапки над "і". Нинішня розмова може стати різкою і неприємною, але, до яких би результатів вона не привела, ви відчуєте велике полегшення.

Діва

Леви опиняться в дуже скрутному становищі: говорити правду їм не можна, оскільки вони легко можуть проговоритися про речі, які необхідно тримати в таємниці від всіх, а обдурювати інших небажано, оскільки брехня дуже швидко вийде назовні і зробить їх посміховиськом в очах інших. Вихід один – менше говорити, хоч для вас це стане складним завданням.

Читайте також: Гороскоп на 22 червня для всіх знаків зодіаку: день конфліктів і примирень

Повʼязані теми:

Наступна публікація