Три знаки, яким сьогодні не можна сумувати

Три знаки, яким сьогодні не можна сумувати

Фото: Credits

День вселенської гармонії, головним відчуттям якого виявиться життєлюбність — її випробують навіть найзапекліші песимісти. Доречними будуть будь-які розважальні заходи, якщо, зрозуміло, вони впишуться в карантинні заходи. У будь-якому разі в цей день не можна нудьгувати, сумувати і вдаватися до смутку — це негативно позначиться не тільки на душевному здоров'ї, але і на стані справ.

Сьогодні, 27 квітня, сумувати не можна представникам всіх знаків зодіаку, але трьом із них меланхолія особливо протипоказана.

Телець (21.04 — 21.05)

Тельцям, які через цілу низку причин сьогодні будуть більше схильні до смутку, ніж до радості, зірки наполегливо рекомендують підтримувати гарний настрій будь-якими доступними їм способами. Якщо нічого не допомагає, можна спробувати "приклеїти" до губ усмішку: психологи стверджують, що енний час потому внутрішній зміст прийде у відповідність з зовнішньою формою — тобто, штучною усмішкою — і настрій досягне потрібної позитивної стадії.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіонам, які відчують перші ознаки наближення депресії, необхідно одразу ж вжити заходів, які дозволять її уникнути. Найкращий спосіб для них — шопінг, якому вони можуть вдаватися до нескінченності — як в реальних, так і в інтернет-магазинах, що для нашого часу куди безпечніше. Якщо таке проведення часу представників знака не розважить, вони можуть покликати гостей на вечірку — щоправда, варто вибрати режим онлайн-конференції, так менше ризику підхопити неприємне захворювання.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільцям, які в цей час будуть страждати від перепадів настрою, який стрибатиме від ейфорії до розпачу і назад, необхідно зосередитися, "зловити" момент гарного настрою і зафіксувати його. Так і емоційних гойдалок вдасться уникнути, і день прожити під знаком позитиву. Вдаватися до смутку представникам знака сьогодні категорично не рекомендується, він може закласти відповідну — негативну — програму на найближчий час.

Читайте також: Гороскоп на 27 квітня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно веселитися

Більше гороскопів шукайте в розділі "Астрологія"

Повʼязані теми:

Наступна публікація