Джонні Депп проти Ембер Герд: пляшки, какашки і Ілон Маск

Джонні Депп проти Ембер Герд: пляшки, какашки і Ілон Маск

Фото: Associated Press

Олена Концевич дуже хвилювалася за Джонні Деппа. Ще до того, як він почав розлучатися.

Ви стежите за скандалами в світі зірок? Я в них, можна сказати, живу, відколи позбулася скандалів у власному особистому житті, мені часом кортить підігріти кров пікантними розбірками, і тут світ шоу-бізнесу стає дуже в пригоді. Останнім часом, наприклад, я прицільно стежу за солодкою парочкою Депп-Герд, які витягають одне з одного кишки у судах вже кілька років.

Коли я свого часу дізналася, що мій улюбленець Джек Горобець залишив прекрасну французьку німфу Ванессу Параді, з якою жив у мирі сто років і нажив двох дітей, та й вирішив одружитися з маловідомою актрисулькою Амбер Герд, я страшенно засмутилася. Не через те, що він одружився не зі мною (хоча я, звісно, подумала б над такою пропозицією). Не подобалась мені ця Амбер. Попри всю її начебто ідеальну красу та гарну фігуру. Не подобались мені ані її акторські дані, ані її скандальна репутація бісексуалки, ані її злі маленькі очиці. Ви взагалі помічали, як вона ними хижо позирає довкола? "Амбер" взагалі звучить як "амба". Амба тобі, Джонні, готуйся до трешу й угару.

Історія цих двох на позір дуже нагадує історію десятків інших зіркових пар (про не зіркові я й не кажу, бо в них грошей менше, відповідно, ділити особливо нічого і скандали там меншого масштабу). Свого часу Мел Гібсон бив тодішню свою, Оксану Григор’єву, Жінці-кішці Голлі Беррі її перший чоловік ледь не відірвав вухо, Крістіні Агілері теж діставалося від колишнього, а що вже творив Чарлі Шин – і в казці не сказати. І от, прийшла черга розлучатися Джонні Деппу.

Вам траплялися колись на очі заяви на розлучення звичайних громадян? Там сумнота смертна і бентега непозбувна. "Вже якийсь час відповідач живе з іншою жінкою, подружніх обов’язків не виконує, дитині уваги не вділяє, прошу розірвати шлюб за згодою сторін через непримиренні розбіжності". А тепер вчіться, як це робиться красиво. Серед скарг подружжя Депп-Герд фігурувало:

- жбурляння телефонами і пляшками, тягання за волосся і скидання з сходів,

- підкладання фекалій під поріг (щоб "половина" наступила) і в ліжко (щоб "половина" почувалася в приємній компанії, прокинувшись зранку),

 - вживання усіх видів наркотичних препаратів обома, причому, це взагалі найменше з лих,

- відрізані пальці й підбиті очі,

- подружня зрада – Герд примудрялася запрошувати додому самого Ілона Маска (ну, губа не дура) і Кару Делевінь, і зазнавала з ними плотських утіх, поки Джонні вирішував свої фінансові проблеми,

- знущання собаками, якими Депп розмахував з вікон машини, грів у мікрохвильовці й годував марихуаною.

Достатньо, чи продовжувати? Список вийде суттєвим, хоча вже на цій стадії ясно, що Джонні якщо у чому й винен – то тільки в тому, що взагалі з Амбер одружився. Не тому, що він мені подобається, а вона – ні, просто про це свідчать факти. 

Але головне, що на віки вічні переконало мене в невинності Деппа – свідчення в суді його колишніх пасій на його користь. От скажіть, навіть відкинувши жіночу солідарність, ви б у такій ситуації стали б за свого колишнього, якби він був наволоччю та козлом? Особисто я б іще допомагала на нього кайданки одягати. А тут не одна, а аж дві його колишні виступили із заявами про те, що Депп – святий чоловік із золотим серцем. А Герд – аферистка та брехуха, і не поможуть їй ані крокодилячі сльози, ані жоден жіночий рух.

До речі, якщо таки остаточно доведуть, що це саме Амбер – любителька жонглювати пляшками і наставляти чоловікам роги, той-таки рух, швидше за все, затаврує її так само, як іще вчора таврував Джонні Деппа. Бо кожен із нас буває трохи Деппом, і в кожній із нас часом сидить Херд. Кожен може напитися й поскандалити, і кожен може запросити в подружнє ліжко якого-небудь Петра Івановича з відділу продаж, поки чоловік релаксує з друзями в генделику. Але коли вже стається так, що сліди фекалій вашого шлюбу не вдається ані приховати, ані пробачити – принаймні, виносьте їх на публіку з розумом. Цей світ дуже несправедливий, а фортуна – капризна, і не сьогодні-завтра боротьбисти за рівність і ненасильство знайдуть собі новий об’єкт для побивання камінням. І не факт, що колись, ставши багатим і знаменитим, на місці цього об’єкта не опинитеся саме ви. 

Читайте також: Однорукі стосунки  коли ти з ним зустрічаєшся, а він з тобою ні

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Блог Олени Концевич
Наступна публікація