Колір з ефектом anti-age: підбираємо тон вбрання

Колір з ефектом anti-age: підбираємо тон вбрання

Колір з ефектом anti-age: підбираємо тон вбрання

Основи колористики і елементарні знання "своїх" кольорів допоможуть вам показати себе світу у найкращих барвах. Адже всі жінки хочуть, щоб світ сприймав нас молодшими, ніж є насправді.

За словами українських дизайнерів Вікторії Богдан та Олександри Морик, вони неодноразово спостерігали подібну ситуацію, коли одна й та сама сукня на двох жінках має різний вигляд. Вся справа в тому, що напевно в однієї дівчини вона неправильно підібрана за кольором, а в іншої - ідеально. Тому потрібно більше уваги приділяти добірці кольору, а не фасону. Віддавайте перевагу більш універсальним відтінкам.

З віком наша шкіра тьмяніє, очі стають менш яскравими і з'являються зморшки. Щоб підкреслити вашу індивідуальність, дизайнери радять повернути втрачені контрасти. За допомогою правильно підібраного відтінку можна згладити те, що проявляється на обличчі з віком, і приховати те, що не потрібно показувати.

Підбираємо базові кольори

До базових речей з ефектом anti-age ефект зараховують одяг пастельних відтінків: ніжно-рожевий, світло-блакитний, бузковий, нюдові. Також добре освіжають кольори зеленого і фіолетового.

Уважно підбирайте тканина

Тканина не повинна бути складною. Бавовна, льон, віскоза – найкраще, що можна придумати для тих, хто хоче приховати свій вік.

Знайдіть свій відтінок червоного

Якщо раніше ви думали, що вам категорично не підходить червоний, то ми хочемо розвіяти цей міф. Червоний – це той колір, який підходить усім. Головне правило – вибрати відтінок. Якщо ви кароока шатенка, то ідеальний червоний – це теплий із кораловим відтінком. Якщо ж ви блакитноока блондинка, то вам підійде холодний червоний, без рудого та інших вкраплень.

Не носіть чорний

Саме цей колір здатний підкреслити ознаки старіння. З віком намагайтеся трішки відмовлятися від нього. Якщо ж ви не можете остаточно відмовитися від темних кольорів, то розбавте похмурі тони з яскравими фарбами. Це можуть бути аксесуари, яскраві вставки, пояс та інше.

Синій теж потрібно правильно підібрати

У синього точно така сама історія, як і у червоного. Він може містити багато відтінків – волошковий, сизий, індиго та інші. Тому звертайте увагу на свій кольоротип. Якщо у вас переважають теплі відтінки, то вкраплення жовтого будуть дуже доречними, якщо ж у вас "холодний" кольоротип, то більше додайте синього і блакитного.

Правило, яке працює проти старіння, – це широкі, безформні і великі речі, вони точно додадуть вам 10 років. Якщо для вас важливо приховати вік або здаватися набагато молодшими, то краще обирайте одяг по фігурі. Це завжди буде говорити про молодість і красу. Також звертайте увагу на однотонні речі. Пам'ятайте: вік це не головне, головне те, як ви почуваєтеся всередині.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Мода сезона весна-лето 2017
Наступна публікація