Стало відомо, коли можуть презентувати новий iPhone - ЗМІ

Стало відомо, коли можуть презентувати новий iPhone - ЗМІ

Фото: Reuters

Новий телефон буде використовувати технологію розпізнавання облич для ідентифікації користувачів замість технології Touch ID.

Презентація нового смартфона Apple, який, імовірно, отримає назву iPhone 8, відбудеться 12 вересня.

Про це пише видання Mac4Ever, - повідомляє "Інтерфакс".

Очікується, що iPhone отримає 8 OLED-екран розміром 5,8 дюйма і стане найбільшим в лінійці смартфонів американської фірми: екран iPhone 7 Plus володіє розміром 5,5 дюйма. За даними експертів, екран буде займати всю передню панель смартфона без смуг по краях. В якості одного з найбільш помітних нововведень називається відсутність кнопки Home - її функції буде виконувати "віртуальна" кнопка, яка є частиною екрану. За однією з версій, новий телефон буде використовувати технологію розпізнавання облич для ідентифікації користувачів замість технології Touch ID, яка визначає власника пристрою за відбитком пальців.

Китайське видання Geekbar стверджує, що стартова модель отримає 64 ГБ пам'яті, а найдорожча - 512 ГБ, що є рекордним показником для смартфонів Apple. А ось інші джерела говорять про те, що буде всього дві версії телефонів - з 128 і 256 ГБ пам'яті. Є дані, що телефон буде оснащений технологією бездротової зарядки.

Ірландія звинуватила компанію Apple у несплаті податків на суму 13 мільярдів євро

Ірландія звинуватила компанію Apple у несплаті податків на суму 13 мільярдів євро

За даними джерел, ціни на флагманський смартфон будуть починатися від $ 1000 або навіть $ 1100. Є ймовірність, що Apple одночасно представить оновлення існуючих моделей iPhone, назвавши їх iPhone 7s і iPhone 7s Plus.

Нагадаємо, що раніше ТСН.ua згадав, як відбувалася еволюція найвідомішого з телефонів і завіти покійного Стіва Джобса, які порушила Apple після його смерті/ 

Повʼязані теми:

Наступна публікація