Дрон, який наполохав депутатів Верховної Ради, поїде на фронт

Дрон, який наполохав депутатів Верховної Ради, поїде на фронт

Фото: прес-служба партії "БПП-Солідарність"

Але тільки після завершення своєї місії у парламенті, наголошують автори ідеї.

Квадрокоптер боротиметься з "кнопкодавами" у Верховній Раді. Нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко приніс та запустив у сесійній залі безпілотник, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

За версією народного депутата, у такий спосіб він планує фільмувати порушення регламенту під час голосування. Спікер Андрій Парубій попросив припинити "цей цирк". А віце-спікер Ірина Геращенко вимагає покарати ініціатора акції і позбавити його права відвідувати засідання парламенту впродовж трьох днів. "Цей апарат коштує три тисячі доларів. Коли щодня на фронті убивають наших хлопців – це ганьба людині, яка не на фронті і його приносить сюди, жує жуйку і посміхається", - заявила Геращенко.

Політ дрона на парламентському засіданні обурив народних обранців

Політ дрона на парламентському засіданні обурив народних обранців

Квадрокоптер-антикнопкодав після завершення місії вирушить на фронт – пообіцяли в "Батьківщині". "Вони починають кричати "цирк", коли їм щось не подобається. А коли вони на Багамах, Мальдівах, а при цьому картка працює – це не цирк", - зауважив Ігор Луценко.

Як уже повідомлялося, 14 липня по залі Верховної Ради України літав дрон. Апарат завис під стелею та знімав, викликавши цим обурення деяких парламентарів. Депутат Луценко пояснив, що в такий спосіб планує боротися з кнопкодавством у ВР. На його думку, відеозйомка і дрони у парламенті цілком законні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація