Гризлов вперше прокоментував своє призначення перегмовником у Мінську

Гризлов вперше прокоментував своє призначення перегмовником у Мінську

Гризлов дав перше інтерв'ю після свого призначення. / Фото: Партія "Единая Россия"

Представник РФ упевнений, що допоможе просунутися в реалізації Мінських угод.

Новопризначений російський представник тристоронньої контактної групи Борис Гризлов вперше прокоментував своє призначення на свою посаду.

В інтерв'ю виданню "КоммерсантЪ" Гризлов сказав, що його участь у переговорах продиктована завданням керівництва РФ "розширити горизонт при пошуку компромісних і ефективних рішень" на переговорах у Мінську.

Представник РФ в контактній групі не вважає, що переговори зайшли в глухий кут і його завдання – роз'яснити це учасникам процесу.

"Є сили, зацікавлені, щоб ситуація перебувала в глухому куті. І гірше того, деякі хочуть уникнути відповідальних вчинків по реалізації Мінських угод, і тому їм вигідно представити стан справ як тупиковий. Але у мене немає сумнівів, що в даний час ми можемо серйозно просунутися в реалізації Мінських угод. Мої зустрічі і в Києві, і у Мінську це тільки підтверджують", - сказав він у першому інтерв'ю після свого призначення.

Нагадаємо, 11 січня до Києва прилетів екс-спікер Держдуми та новий представник РФ у тристоронній контактній групі щодо ситуації на Донбасі Борис Гризлов. Попри закриття повітряного простору між Україною та РФ російський борт пустили в аеропорт "Бориспіль" за запитом МЗС. Гризлов став першим російським високопосадовцем такого рівня, який прилетів до Києва з часів анексії Криму та конфлікту на Донбасі

Росію на переговорах представлятиме Борис Гризлов

Росію на переговорах представлятиме Борис Гризлов

Повʼязані теми:

Наступна публікація