Один зі свідків у справі Луценка не дожив до суду

Один зі свідків у справі Луценка не дожив до суду

Суд відновив засідання у справі Луценка. Надійшла інформація про смерть одного зі свідків / Фото: УНІАН

Суд отримав інформацію про смерть свідка Володимира Тхорика.

Печерський райсуд міста Києва відновив судове засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Надійшла інформація про смерть одного зі свідків.

Як повідомляється, Луценко на початку засідання пожартував: "Мені на лікування панкреатиту видали дві банки з кількою та сало. Крім того, приїхали дві швидкі з дефібриляторами. Отже, можна проводити (суд – ред.)".

У той же час на судове засідання 27 січня не з'явився прокурор Віктор Клименко та двоє захисників Луценка, його дружина підсудного Ірина та адвокат Оксана Дитинко.

Через це головуючий суддя Сергій Вовк поставив на обговорення питання щодо можливості розгляду справи сьогодні. Сторона обвинувачення повідомила, що їхній колега перебуває в Апеляційному суді. Оскільки ця причина є поважною, вирішили що можна продовжувати.

Луценко звернувся до суду з риторичним запитанням, чому прокурор надає перевагу іншому судовому засіданню.

"Без Труса, Балбеса та Подлеца я вважаю, що суд не відбудеться", - сказав він.

Суддя також повідомив учасникам процесу, що суд отримав інформацію про смерть свідка Володимира Тхорика. Крім того, надійшла телеграма із заявою ще одного свідка – Андрєєва, який перебуває за межами Києва й не може бути присутній на судовому засіданні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація