Піар-вибух і більше нічого - Аваков про "справу рюкзаків", де фігурує його син

Піар-вибух і більше нічого - Аваков про "справу рюкзаків", де фігурує його син

Фото: УНІАН

Міністр переконаний, що завдяки адвокатам суд вдасться виграти.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що після затримання його сина Олександра в рамках "справи рюкзаків" і оголошення йому підозри, відбувся лише піар-вибух. Він переконаний, що адвокати допоможуть виграти справу в суді.

Про це Аваков заявив журналістам після презентації книги "Ленін з нами?", передає УНІАН.

"Що стосується мого сина, то політичні спекуляції тут досягли своєї мети. Ми отримали піар-вибух і більше нічого. А тепер мій син і його адвокати зосередяться на тому, щоб у суді розбити це звинувачення. Якщо це і неприємна процедура, нехай вона буде неприємна, але мій син це пройде, і я це переживу. І тиснути на мене цим не варто, це не вийде", - сказав міністр.

Аваков також нагадав, що одні з останніх справ НАБУ, зокрема справа міністра інфраструктури Володимира Омеляна та щодо оточення міністра юстиції, змусили його засумніватися, що ці рішення базуються на юридичній процедурі.

"На превеликий жаль, я вважаю, що кілька справ, які пучком вистрілили протягом декількох днів щодо мого оточення, щодо Омеляна, щодо оточення міністра юстиції і ще деякі факти, які нам відомі, змушують мене засумніватися, що ці рішення ґрунтуються на юридичній процедурі, а не ґрунтуються на політичній доцільності. Я думаю, що це питання має бути ретельно вивчено", - сказав Аваков.

Тим часом експерти оцінили ризики для влади і антикорупціонерів щодо "справи рюкзаків".

Нагадаємо, суд відпустив Олександра Авакова під особисте зобов'язання з вимогою здати всі паспорти до Державної міграційної служби. Сина глави МВС затримали представники НАБУ. Його підозрюють в поставках рюкзаків для поліції за завищеними цінами.

Арешт Авакова-молодшого може спричинити зміни у відносинах БПП і Народного фронту

Арешт Авакова-молодшого може спричинити зміни у відносинах БПП і Народного фронту

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація