Порошенко оплатить під дебати половину оренди НСК "Олімпійський"

Порошенко оплатить під дебати половину оренди НСК "Олімпійський"

Фото: Associated Press

Другу половину повинен викупити Зеленський.

Петро Порошенко готовий заплатити половину вартості оренди НСК "Олімпійського" для проведення дебатів зі своїм опонентом Володимиром Зеленським, заявив речник його штабу Олег Медведєв.

"У Петра Олексійовича найбільш прозорий фонд. Порошенко безумовно готовий взяти на себе половину видатків на оренду стадіону і пояснити походження цих грошей", - сказав він. У штабі чинного глави держави очікують, що іншу половину заплатить Зеленський і пояснить, звідки у нього гроші на це. 

Медведєв заявив, що під час проведення дебатів варто забезпечити рівність прихильників обох кандидатів. Зокрема, він запропонував, аби штаби Порошенка і Зеленського викупили по половині квитків і роздали своїм виборцям. Зазначимо, що "Олімпійський" вміщує 70 050 глядачів.

Як зазначила перший заступник заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики Ольга Червакова, організація дебатів на НСК обійдеться бюджетові у щонайменше 120 тисяч гривень. "Саме стільки коштує оренда НСК "Олімпійський" на один день. Із власного телевізійного досвіду я розумію, що одного дня оренди стадіону не вистачить, бо технологія телевиробництва передбачає підготовчий етап, встановлення техніки, світла тощо. Тож, 120 тисяч, очевидно, варто буде помножити на два", - написала вона у Facebook.

Нагадаємо, увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". Крім того, у відеозверненні він заявив, що кандидати повинні обов'язково пройти медичну експертизу і довести, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента Володимиром Зеленським. 

"Суспільне" технічно може провести дебати, де завгодно - Аласанія

"Суспільне" технічно може провести дебати, де завгодно - Аласанія

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація