РНБО на сотні осіб розширила український санкційний список

РНБО на сотні осіб розширила український санкційний список

Фото: Офіс президента України

Порошенко доручив підготувати рішення щодо санкцій щодо осіб, які були причетні до проведення "виборів до Державної Думи РФ".

РНБО продовжила санкції щодо всіх фізичних (за виключенням осіб, які померли) і юридичних осіб, які запроваджені з 16 вересня 2015 року і розширила санкційний список.

Про це інформує прес-служба РНБО.

Також на засіданні РНБО було прийнято рішення щодо розширення переліку осіб, щодо яких мають бути запроваджені персональні санкції.

Так, додатково до санкційного списку включено 335 фізичних та 167 юридичних осіб.

Жодних змін щодо переліку фізичних і юридичних осіб, який було прийнято на засіданні РНБО 16 вересня 2016, не вносилося. 

Президент України Петро Порошенко доручив підготувати окреме рішення щодо санкцій щодо осіб, які були причетні до проведення так званих "виборів до Державної Думи РФ" на території анексованого півострову Крим. Це стосується як "депутатів", так і членів "виборчих комісій". Рішення щодо цього переліку осіб буде оприлюднене найближчим часом.

Нагадаємо, що раніше нардеп від БПП Сергій Лещенко заявив про корупцію під час формуванні списку санкцій України щодо російських громадян і компаній.

За його словами, рішення РНБО про санкції перестало діяти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація