СБУ запевняє, що зробить все, щоб допитати Савченко

СБУ запевняє, що зробить все, щоб допитати Савченко

Фото: Reuters

Після поїздки на тимчасово окуповану територію з нею вже спілкувався один з керівників підрозділу СБУ.

СБУ зробить все, щоб допитати народного депутата Надію Савченко.

Про це заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт, - інформує "112 Україна".

Проте у спецслужбі запевнили, що будуть діяти тільки в рамках закону і доб'ються, щоб її допитати.

"Савченко проходить у нас у кримінальних проваджень як свідок, і ми будемо робити все, щоб з нею зустрілися співробітники, які її допитають", - заявив Тандіт.

За словами радника, після поїздки на тимчасово окуповану територію з нею вже спілкувався один з керівників підрозділу СБУ.

Тандіт наголосив, що перетнувши лінію розмежування поза контрольних пунктів Савченко поставила під загрозу не тільки своє життя, але і життя українських військових, які тримають там свої позиції. Він резюмував, що вважає дії нардепа провокаційними.

Нагадаємо, в п'ятницю, 24 лютого, керівник громадянської організації "Офіцерський корпус" Володимир Рубан разом із нардепом Надією Савченко прибули у терористичну "ДНР". Нардеп підтвердила цю інформацію і згодом її  та Рубана викликали на розмову до СБУ

Під час засідання парламенту 24 лютого нардеп від БПП Тетяна Ричкова розповіла про те, що Надія Савченко закликала військових у АТО залишити свої позиції та йти на Київ, щоб "скинути злочинну владу". 

Радник глави МВС Зорян Шкіряк додав, що у зоні АТО Савченко намагалася проникнути у розташування передових українських бригад і підбурювала бійців до державного заколоту, тому є підстави для відкриття провадження щодо держзради.

У дружніх обіймах терористів: Савченко знову опинилася на території "ДНР"

У дружніх обіймах терористів: Савченко знову опинилася на території "ДНР"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація