Янукович через півроку знайшов заміну заарештованому Волзі

Янукович через півроку знайшов заміну заарештованому Волзі

Янукович призначив замість Волги Стасевського / Фото: Євген Малолєтка/ТСН.ua

Держфінпослуг очолив колишній заступник голови правління НАК "Нафтогаз України".

Президент Віктор Янукович призначив Андрія Стасевського головою Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Відповідний указ №108/2012 підписано президентом у п'ятницю. 17 лютого, і опубліковано на офіційному сайті голови держави.

Згідно з відкритими джерелами інформації, до цього Стасевський був заступником голови Державного комітету України з державного матеріального резерву (звільнений з посади указом президента 6 липня), і заступником генерального директора Аграрного фонду України (призначений 14 липня). Також працював заступником голови правління НАК "Нафтогаз України".

Нагадаємо, що попереднім главою Держфінпослуг був Василь Волга, на якого сьогодні заведено кримінальну справу за підозрою в отриманні хабара в особливо великому розмірі.

Як повідомлялося, Волга був затриманий слідчими Генпрокуратури та працівниками СБУ "за вчинення злочину, пов'язаного з корупцією" більш ніж півроку тому — 19 липня 2011-го. року. Зараз екс-голова Держфінпослуг знаходиться у слідчому ізоляторі (Лук'янівському СІЗО), у його справі проводяться необхідні слідчі дії.

На початку лютого суд у черговий раз відмовився випустити Волгу-під арешту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація