Журналісти дізналися, куди Росія заслала Кольченка

Журналісти дізналися, куди Росія заслала Кольченка

Олександр Кольченко / Фото: Радіо Свобода

Він відбуватиме покарання в колонії суворого режиму Копейська.

Український політв'язень Олександр Кольченко відбуватиме покарання в Копейську Челябінської області.

Про це повідомив журналіст Антон Наумлюк у Facebook з посиланням на російського активіста і журналіста Яну Гончарову.

"Розумниця Яна Гончарова знайшла Сашу Кольченка. Він відбуватиме покарання у ВК-6 Копейська. Пишіть йому листи через РосУзнік", - повідомив він.

Умница Yana Goncharova нашла Сашу Кольченко. Он будет отбывать наказание в ИК-6 Копейска. Пишите ему письма через РосУзник. Адрес колонии: 456612, Челябинская обл., Копейск, ул. Кемеровская, 20.

Posted by Антон Наумлюк on Monday, February 29, 2016

Згідно з інформацією Тюремного порталу Росії, у виправній колонії №6 відбувають покарання особи, засуджені за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. В ньому діє Центр трудової адаптації засуджених, який випускає корпусні, офісні, м'які та дитячі меблі.

Раніше, 26 лютого, Громадська спостережна комісія в Челябінську відвідала українського політв'язня Олега Сенцова в СІЗО-3. Сенцова перевели в карантинну камеру після утримання в підвальній. У нього був кашель, проте він зберігав оптимізм.

Нагадаємо, ростовський суд виніс вирок українському режисеру Олегу Сенцову - 20 років за ґратами. Активіста Олександра Кольченка засудили до десяти років ув'язнення. Українців звинуватили у плануванні терактів у окупованому росіянами Криму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація