Допінгова справа Бєсєдіна. "Динамо" обурене "зливом" деталей представником УАФ

Допінгова справа Бєсєдіна. "Динамо" обурене "зливом" деталей представником УАФ

Фото: ФК Динамо Київ

"Біло-сині" виступили з відповідною заявою.

Київське "Динамо" розкритикувало дії координатора допінг-контролю Української Асоціації Футболу Максима Бецька.

Нещодавно Бецков розповів про деталі справи форварда "біло-синіх" Артема Бєсєдіна, який усунений УЄФА на найближчий рік через допінг.

На офіційному сайті киян з'явилася заява, в якій вони звинуватили Бецька в "непрофесіоналізмі" та в дискредитації клубу.

"Координатор допінг-контролю УАФ Максим Бецько порушив положення пункту 22.05 Антидопінгового регламенту УЄФА, надавши медіа відомості про деталі дисциплінарної процедури щодо можливого порушення Артемом Бєсєдіним антидопінгових правил.

Маємо надію, що репутація України не постраждає через непрофесійність Максима Бецька, який дивним чином вирішив поділитися конфіденційною інформацією саме з каналом "Футбол1", а дисциплінарні органи УАФ розпочнуть службове розслідування та притягнуть усіх винних до відповідальності за вчинене порушення та неповагу до регламенту УЄФА та Кодексу ВАДА.

За нашою інформацією, працівники УАФ, зацікавлені в дискредитації ФК "Динамо", надали журналістам конфіденційні матеріали справи. Ми звертаємося до медіа, які отримають доступ до такої інформації, продемонструвати повагу до УЄФА та Артема Бєсєдіна і не поширювати документи. Бо надалі саме ви і ваше медіа будете причетними до порушення правил УЄФА та ВАДА", - говориться в заяві.

Раніше повідомлялося, що "Динамо" має три тижні на оскарження дискваліфікації нападника.

Повʼязані теми:

Наступна публікація