Екс-тренер збірної України про Шевченка: Він впав у моїх очах

Екс-тренер збірної України про Шевченка: Він впав у моїх очах

Екс-тренер збірної України про Шевченка: Він впав у моїх очах

Фото: ФФУ

Фахівець у напружених стосунках з керманичем "синьо-жовтих".

Колишній тренер збірної України Рауль Ріанчо розповів про стосунки з головним тренером національної команди Андрієм Шевченком.

Виявляється, у 59-річного фахівця склалися не дуже хороші стосунки з керманичем "синьо-жовтих" під час спільної роботи. Окрім того, від Ріанчо дісталося й Українській асоціації футболу (колишня ФФУ, прим.).

Цим іспанець поділився в інтерв'ю ua.tribuna.

"Через що я такий сумний? Я провів в Україні 5 років. 2,5 були дуже щасливими, а 2,5 стали розчаруванням через проблеми з ФФУ. Мені дали слово. В Україні, як і в Іспанії, якщо домовляєшся і тиснеш руку, то не треба підписувати жодних документів. Це називається договір дорожче грошей. А тут вийшло, що жодні руки не допомагають.

Багато років він був найкращим гравцем Європи, а, можливо, і світу. Шевченко був моїм ідолом. Я його обожнюю як гравця, але як людина він мене розчарував.

Зі мною не розрахувалися за роботу в збірній? Не зовсім так. Коли я телефоную Павелку і кажу, що ви не виконали того, про що ми домовлялися, він відповідає, що все зробив. Тоді Шевченко не дотримав свого слова? І Павелко мені не відповідає. Шевченко і Павелко "футболять" мене один до іншого. І ніхто нічого не може вирішити. Гроші є в будь-яких домовленостях. Але я хочу цю сторінку перевернути. Ця ситуація мене засмучує, адже мій кумир впав з п'єдесталу.

Коли я приїжджаю до Києва, то одразу набираю Реброва, чи є він. Мені хочеться з ним бачитися. Хотілося б мати такі стосунки і з Шевченком, але він впав в моїх очах. На цьому тема закрита", - зазначив Ріанчо.

  • Ріанчо працював у збірній України з 2016 до 2018 року, де був помічником Шевченка. У червні 2018 року він покинув цей пост. До цього він два роки працював у київському "Динамо".

Повʼязані теми:

Наступна публікація