Клопп: "Реал" дуже сильний, але він ще не зустрічався з нами

Клопп: "Реал" дуже сильний, але він ще не зустрічався з нами

Фото: Reuters

Спеціаліст наголосив, що такі матчі в крові його клубу.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп на традиційній передматчевій прес-конференції розповів про плани і очікування від майбутнього фіналу Ліги чемпіонів.

Зокрема, керманич "червоних" наголосив, що багато готувався до цього матчу, і що його команда буде відштовхуватися від слабких сторін суперника.

"Для перемоги в фіналі будь-якій команді треба трохи удачі. Це стосується і нас самих. Потрібно бути готовими до будь-яких випробувань. Тут справа не в тому, що є у них і чого немає у нас. Ми задоволені тим, що є в нашому розпорядженні.

Наші запасні дійсно дуже високого класу, але в плані лавки запасних "Реалу" немає рівних. Там в запасі завжди майстри своєї справи. Але не треба порівнювати нас з "Реалом". Ми повністю задоволені своїми ресурсами.

Ми в фіналі, тому що ми - "Ліверпуль". Такі матчі в крові у цього клубу. Він звик до великих перемог. Ми не можемо змагатися з "Реалом" на його рівні, але в футболі існує тактика, щоб перетягнути суперника на свій рівень.

Досвід дуже важливий. Перед матчем у "Реала" буде перевага, але все вирішується на полі. Мадридці дуже сильні, але вони ще не зустрічалися з нами", - заявив Клопп.

Зазначимо, що команда Клоппа вже випробувала поле "Олімпійського".

Фінал Ліги чемпіонів "Реал" - "Ліверпуль" розпочнеться 26 травня на НСК "Олімпійський" о 21.45.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація