Крок до тріумфу: як "Шахтар" готувався до фіналу Юнацької Ліги чемпіонів

Юні "гірники" побували на серії заходів УЄФА та докладно вивчали суперника.

Сьогодні, 13 квітня, у швейцарському Ньоні о 17:00 за київським часом донецький "Шахтар" U-19 битиметься за головний трофей Юнацької Ліги чемпіонів - Ліги УЄФА.

Суперником "гірників" буде лондонський "Челсі".

Напередодні фіналу команди провели своєрідний баттл трюків, в якому продемонстрували свою технічну майстерність.

Для футболістів було організовано різні конкурси: треба було потрапити м'ячем у коробку УЄФА, в поперечину із лінії штрафного, жонглювання сидячи, а в четвертому конкурсі, передаючи м'яч головою, потрібно було відправити його в корзину.

"Приємно те, що всі поставилися до цих заходів із задоволенням і посмішкою. Переможців ніхто не визначав, але з боку наші хлопці виглядали сильніше у всіх конкурсах", - розповів директор Академії ФК "Шахтар" Олександр Фундерат.

Крім того, команда побувала в штаб-квартирі УЄФА, де проходила сесія, на якій піднімалися питання суддівства, допінг-контролю і спілкування молодих футболістів із мас-медіа.

"Вчора провели півтори години теоретичних занять, потім вирушили на тренування. Повернулися на відпочинок, повечеряли, а з 19:30 у команди знову була теорія - вивчили, як англійці розігрують стандартні положення. На цьому все.

Ньоном гуляти не ходили, немає часу. В цілому обстановка спокійна, всі в гарному настрої. Загалом, готуємося до фіналу", - додав головний тренер команди Валерій Кривенцов.

Нагадаємо, у півфіналі "Шахтар" із характером переміг бельгійський "Андерлехт" - 3:1.

Як юні гравці Шахтаря вийшли в історичний фінал Ліги УЄФА

Як юні гравці Шахтаря вийшли в історичний фінал Ліги УЄФА

Повʼязані теми:

Наступна публікація