"Нами не володіють країни та олігархи": Клопп підколов "Челсі" через трансфери

"Нами не володіють країни та олігархи": Клопп підколов "Челсі" через трансфери

Юрген Клопп / Фото: Associated Press

Німецький спеціаліст заявив, що "Ліверпуль" - інший клуб.

Головний тренер чемпіона Англії "Ліверпуля" Юрген Клопп пояснив, чому клуб скромно поводиться на трансферному ринку на фоні гучних трансферів "Челсі".

"Ми живемо в світі, в якому багато невизначеності. Для деяких клубів менш важливо, наскільки невизначеним є майбутнє. Вони належать країнам, належать олігархам. Ми - інший клуб. Два роки тому ми вийшли у фінал Ліги чемпіонів, минулого року виграли турнір. Ми стали чемпіонами Прем'єр-ліги минулого сезону, будучи клубом, яким є.

Ми не можемо змінити це за ніч і сказати: "Тепер ми хочемо поводитися як "Челсі". Вони підписують багато гравців. Це може бути перевагою, але це означає, що їм доведеться зігратися. Не можна запросити 11 найкращих гравців світу і просто сподіватися, що через тиждень вони зіграють в найкращий футбол. Йдеться про роботу на тренуваннях. Можливо, це буде для нас перевагою. Ми досить давно працювали один з одним", - розповів Клопп у коментарі BBC.

У літнє трансферне вікно "Челсі" підсилився:

  • нападником "РБ Лейпциг" Тімо Вернером (53 млн. євро - transfermarkt), якого хотів і "Ліверпуль"
  • півзахисником "Байєра" Каєм Хаверцем (80 млн.)
  • півзахисником "Аякса" Хакімом Зієшем (40 млн.)
  • захисником "Лестера" Беном Чілуеллою (50,20 млн.).

 "Челсі" належить російському мільярдеру Роману Абрамовичу.

Новий сезон АПЛ стартує 12 вересня. "Ліверпуль" зійдеться з новачком - "Лідсом". "Челсі" зіграє на виїзді проти "Брайтона" 13 вересня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація