Українці розкуповують "золоті" і "платинові" квитки на Євро-2012

Українці розкуповують "золоті" і "платинові" квитки на Євро-2012

Квитків престиж-клубу майже не залишилось / Фото: ukraine2012.gov.ua

Вітчизняні бізнесмени хочуть використати Євро-2012 для ділового спілкування, налагодження та зміцнення ділових контактів.

Українці та поляки розкупили більшість найдорожчих квитків на Євро-2012. До цієї групи входять пакети "Золотий престиж-клуб", та "Платиновий престиж-клуб".

"Ми з приємністю відзначаємо величезний інтерес з боку ділових кіл України та Польщі, які хочуть використати турнір для ділового спілкування, налагодження та зміцнення ділових контактів", - підкреслив Маркіян Лубківський, директор турніру в Україні.

Елітних квитків є всього 4 відсотки від загальної маси - а це близько 60000 місць. Середня ціна квитка в бізнес-пакетах становить 1700 євро.

"Попит зараз дуже високий у Львові та Харкові, де на порівняно невеликих стадіонах пройдуть матчі між найпрестижнішими командами у світі. Ці поєдинки групового етапу можна порівняти з фіналом!", - зазначив Тібо Подевін, керівник департаменту УЄФА з продажів та маркетингу.

За його словами, на ігри збірних Німеччини та Нідерландів у Львові та Харкові пакети корпоративної гостинності були розпродані майже на 100% вже через тиждень після фінального жеребкування.

"Українська частина програми корпоративної гостинності вже виконана на 80% від запланованого, і це за шість місяців до початку турніру! Компанії та VIP-персони, які хочуть стати частиною Євро-2012 мають тепер поспішати, щоб не проґавити свій шанс", - підкреслив представник УЄФА.

ДОВІДКА. Власник "Золотого престиж-клубу" має право доступу до приватного скай-боксу. "Золотий" тікет дає доступ до зони гостинності бізнес-класу. До того ж, як і простим вболівальникам, бізнесменам пропонують обрати "Stadium Series" для перегляду всіх матчів на одній арені, "Country Series", яка передбачає квитки на 4 арени країни, а також "Knockout Series" для перегляду матчів плей-офф.

Від обраного варіанту залежать і ціни, які варіюються від 2900 євро ("золоті" тікети) за пакет у тому числі на три матчі у польських та українських міст.

23 900 євро коштує пакет з 16 ігор в одній країні, у польському  випадку додається ще фінал у Києві.

Пакети "Платинового престиж-клубу" включають квитки на найкращі місця на стадіоні, вишукані страви, спеціальну розважальну програму, ексклюзивну футбольну атмосферу до та після матчу.

Читайте також:

Розпочався продаж "українських" квитків на матчі Євро-2012

Невикуплені квитки на Євро-2012 будуть анульовані

Платіні гордий, що Євро-2012 відбудеться в Україні

Поляки пророкують Україні прибуток від Євро-2012, а собі – "бізнес-катастрофу"

Останній матч перед Євро-2012 Україна зіграє з "вікінгами"

Повʼязані теми:

Наступна публікація