Усик готується до бою зі Спонгом з двома габаритними американцями

Усик готується до бою зі Спонгом з двома габаритними американцями

Фото: instagram.com/lomus_official

Український боксер намагається звикнути до набагато більших суперників.

Український боксер Олександр Усик продовжує вести підготовку до дебюту в надважкій вазі. Сашко бере участь в спарингах з досвідченими американцями Маліком Скоттом і Райделом Букером.

Фанати, побачивши спільне фото Усика з боксерами, підтримали Олександра. Багато з них наголосили на тому, що українцю складно буде в надважкій вазі проти суперників з подібними габаритами.

"Сашко смілива людина. Видно, що габарити зовсім не його", "Усик здається дитиною порівняно з цими надважковаговиками", "Ніхто не казав, що буде легко. Ти візьмеш цю планку", - написали уболівальники в Instagram.

38-річний Малік виступав у надважкій ваговій категорії, але так і не зміг завоювати чемпіонський титул. Скотт програв бої за чемпіонство Дереку Чісорі, Деонтей Вайлдеру та Луїсу Ортісу, після чого завершив кар’єру в 2016 році.

Інший спаринг-партер Райдел Букер  ставав чемпіоном штату Мічиган у надважкій вазі, а також чемпіоном США у крузервейті.

Суперником Усика в дебютному бою в надважкій вазі стане непереможний нідерландський боксер Тайрон Спонг. Поєдинок відбудеться 12 жовтня в Чикаго.

Додамо, що раніше Всесвітня боксерська організація (WBO) залишила Усика офіційним претендентом на їхній пояс в хевівейті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація