Зіграє проти Мессі: "Динамо" позбулося скандального легіонера

Зіграє проти Мессі: "Динамо" позбулося скандального легіонера

Фото: ФК Динамо Київ

Жерсон Родрігес виступатиме в оренді за "Труа".

Нападник київського "Динамо" Жерсон Родрігес перед закриттям літнього трансферного вікна перебрався до французького клубу "Труа".

Представник елітного дивізіону Франції орендував 26-річного люксембуржця до кінця сезону-2021/22, повідомляє офіційний сайт "біло-синіх".

У нинішньому сезоні Родрігес провів 3 матчі за "Динамо" в УПЛ, результативними діями не відзначався.

Аби звільнити місце в складі для Жерсона, французький клуб відправив 20-річного українського нападника Миколу Кухаревича в оренду у бельгійський "Левен".

За підсумками минулого сезону "Труа" виграв другий французький дивізіон та підвищився в класі, отримавши право змагатися з найкращими клубами країни, серед яких і ПСЖ із зірковим новачком Ліонелем Мессі

  • Родрігес перейшов до киян влітку 2019 року з японського "Джубіло Івата" за 2 мільйони євро, його контракт з "Динамо" розрахований до 30 червня 2024 року.
  • Другу частину сезону-2019/20 форвард провів в оренді у турецькому "Анкарагюджю", де забив 6 голів в 11 матчах Суперліги. У середині липня Родрігеса вигнали з "Анкарагюджю" за бійку з одноклубником.
  • У столичному клубі він також запам’ятався скандалами - ЗМІ повідомляли, що нападник приїжджав на тренування з запахом перегару, а також посварився з тодішнім головним тренером Олексієм Михайличенком.
  • Минулого сезону Родрігес взяв участь у 22 поєдинках "Динамо" в УПЛ, забив 4 голи і зробив один асист.

Раніше ТСН Проспорт писав, що "Динамо" в останній день трансферного вікна підписало бразильського нападника Вітіньйо

Повʼязані теми:

Наступна публікація