Лукашенко назвав пральний порошок причиною розвалу СРСР

Лукашенко назвав пральний порошок причиною розвалу СРСР

Фото: president.gov.by

За словами президента, в усьому винний пральний порошок.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що СРСР розпався через відсутність в країні продукції першої необхідності.

Про це він заявив на прес-конференції, передає Интерфакс.

"Причина розпаду Радянського Союзу? Та не вигадуйте нічого - прального порошку не вистачало. Мені шкода було дивитися на жінок в черзі, та й сам не один раз стояв в черзі, щоб купити 10-20 пачок імпортного порошку. Свого (вітчизняного) не вистачало, а як без порошку", - повідомив він.

За словами Лукашенка, протягом одного року можна було поставити тисячу модулів в Білорусі і засипати пральним порошком країну.

"Або що, ми не могли зробити в достатній кількості продуктів харчування? Запросто могли", - зазначив він.

Президент Білорусі підкреслив, що необхідно займатися життєвими питаннями і виправити помилку Радянського Союзу, забезпечивши населення всім необхідним.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко спантеличений потоком нелегальної зброї з України"Нам з Україною 1,2 тисячі кілометрів доводиться закривати кордон грудьми, тому що потоком іде зброя, вибухівка... Ми вже затримуємо їх не тільки на кордоні, а й на залізничному вокзалі", - сказав він.

Також він повідомив, що "розбалував своїх людей". "Скажу відверто, ми своїх людей розбалували трохи. Тому що, ну, народний президент. ... Хто мене підтримує? Прості люди, перш за все. І я дуже їм був зобов'язаний і захищав, оберігав, щоб ніхто не скривдив", - заявив він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація