На китайському вокзалі парубок привселюдно розбещував школярку

18-річного збоченця заарештували.

Поліція в Східному Китаї заарештувала 18-річного чоловіка після того, як в Інтернеті з'явилися фотографії, на яких він вчиняє сексуальне насильство до дівчинки.

Про це повідомляє CGTV.

Інцидент стався в центрі Нанкінського залізничного вокзалу провінції Цзянсу.

Так, один з користувачів соцмережі Weibo опублікував фотографії, ймовірно, зроблені 12 серпня, на яких молодик кладе руку під плаття дівчинки. За словами користувача, свідок надіслав йому ці фотографії анонімно.

У залі очікування дівчина стояла поруч з трьома дорослими, і згодом молодий чоловік попросив дівчину сісти йому на коліна.

Згідно із повідомленням, дівчинці приблизно 12 років і вона жодним чином не відреагувала на дотики юнака.

Фотографії швидко поширилися Мережею і викликали шквал обурення. 

Після дводенного розслідування у вівторок, 15 серпня, місцева поліція у провінції Хенань оголосила про арешт винного. За словами поліцейських,  дівчинка виявилася взятою за дочку сім'єю 18-річного парубка.

Нагадаємо, у Слов'янську суд узяв під варту на 60 днів підозрюваного в розбещенні трьох неповнолітніх дівчат. 33-річний чоловік впродовж декількох років здійснював розпусні дії стосовно трьох дочок своєї співмешканки - 7, 11 та 14 років.

Як зазначається, до правоохоронців звернулася мати дівчаток.

За словами жінки, до неї підійшла старша донька і розповіла про розпусні дії з боку вітчима, наголосивши, що це триває майже три роки.

Наразі, досудове розслідування триває, чоловіку "світить" до 8 років за ґратами.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація