"Провокатор бандерівський". На дебатах кандидатів у президенти РФ влаштували бійку

"Провокатор бандерівський". На дебатах кандидатів у президенти РФ влаштували бійку

"Провокатор бандерівський". На дебатах кандидатів у президенти РФ влаштували бійку

Фото: Россия 1

Учасників сварки довелося розводити в різні боки.

Під час чергового етапу дебатів на пропагандистському каналі "Россия 1"  влаштували бійку кандидат у президенти РФ Максим Сурайкін і довірена особа кандидата Павла Грудініна - Максим Шевченко.

Під час дебатів до студії зайшла жінка - довірена особа Сурайкіна - Лідія Филькина. Вона звинуватила Грудініна в тому, що він забрав у неї квартиру.

В свою чергу довірена особа Грудініна почав розмову на підвищених тонах. В решті-решт Сурайкін вирішив вийти із зали. Шевченко у відповідь назвав його "провокатором бандерівським". Обурений Сурайкін повернувся і погрожував зламати опоненту щелепу та "дати в морду".

Чоловіків довелося втихомирювати іншим учасникам дебатів.

Примітно, що це не перший скандал, який стався у Росії під час дебатів. Раніше кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак розплакалася, бо її постійно перебивають інші учасники, та покинула студію. 

За крісло глави РФ борються вісім кандидатів: Сергій Бабурін (Російський загальнонародний союз), Павло Грудінін (КПРФ), Володимир Жириновський (ЛДПР), Володимир Путін (самовисуванець), Ксенія Собчак ( "Громадянська ініціатива"), Максим Сурайкін ( "Комуністи Росії"), Борис Тітов ( "Партія зростання"), Григорій Явлінський ( "Яблуко").

Вибори президента Росії відбудуться 18 березня цього року – у день, коли після так званого референдуму Путін "приєднав" Крим до РФ.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація