Росспоживнагляд вирішив взятися за турецький одяг

Росспоживнагляд вирішив взятися за турецький одяг

У РФ мають претензії до виробів легкої промисловості з Туреччини / Фото: Getty Images

У відомстві стверджують, що перевіряють турецькі товари протягом усього року.  

В Росспоживнагляді повідомили, що мають претензії до виробів легкої промисловості з Туреччини, в тому числі дитячого одягу, меблів, мийних засобів.

Про це повідомляє РИА Новости.

Раніше в Росспоживнагляді повідомили, що протягом всього 2015 року перевіряють турецькі товари з групи високого ризику.

"Невідповідність нормативним вимогам протягом року виявляється серед таких категорій товарів, як продукція легкої промисловості, в тому числі дитячий одяг, меблі, мийні і чистячі засоби. В кожному випадку вживаються заходи відповідно до законодавства Російської Федерації, продукція належить до групи високого ризику", — заявили у відомстві.

Також у Росії збираються ввести посилений контроль за продукцією з Туреччини нібито у зв'язку з виявленою невідповідністю вимогам якості і безпеки (до переліку входять м'ясна продукція, продукція з водних біологічних ресурсів, кондитерські вироби, а також фрукти, овочі, горіхи та продукти їхньої переробки)

Раніше у відомстві повідомили, що за результатами досліджень з обігу з початку року вилучено понад 800 кілограмів зазначеної продукції.

Нагадаємо, в РФ Асоціація текстильників написала листа до уряду, в якому закликала росіян відмовитися від турецького одягу після катастрофи винищувача ЗС РФ Су-24, який збила авіація Туреччини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація