У Мережі показали відео із обличчям таємничого Бенксі

У Мережі показали відео із обличчям таємничого Бенксі

Фото: Reuters

Чоловік утік від настирливої перехожої. 

Користувачка YouTube  із ніком Mia S опублікувала на відеохостингу відео із вуличним художником і стверджує, що це  - загадковий Бенксі.

Відео було зняте у Мельбурні (Австралія). Дівчина написала, що йшла додому пізно вночі і побачила, як вуличний художник малює щось на стіні. Вона витягла телефон і почала знімати його, а коли підійшла ближче, то побачила на зображенні підпис Бенксі.

"Я йшла додому з роботи пізно минулої ночі, і я дивилася на вуличного художника, який розмальовує частину стіни у провулку Хозіер. Я двічі ховала і витягала  телефон, коли він закінчував. Не можу повірити, що я зустріла Бенксі", - йдеться у коментарі до відео.

Дівчина почала бігти за художником, волаючи "Бенксі". Чоловік у капюшоні, своєю чергою грубо порадив ій відчепитися.

В об'єктив її камери потрапила частина обличчя невідомого – на вигляд він достатньо молодий і носить окуляри.

Графіті було зроблене на вулиці Хозієр Лейн у Мельбурні, яку для своїх витворів часто обирають вуличні митці, пише Daily Mail. 

На малюнку зображений напис "please explain?" (поясніть, будь ласка)  і політик Поліна Хансон у футболці із написом 'F*** off, we're fools'. Вона викликала обурення людей після того, як заявила про те, що імміграція мусульман в Австралії повинна бути припинена. 

Наразі невідомо, чи справді жінці вдалося зафільмувати брістольського митця. 

Бенксі - псевдонім відомого вуличного художника, політичного активіста та режисера з Британії, особу якого досі не вдавалося встановити.  

Раніше повідомлялося, що у Великобританії вчені з коледжу Королеви Марії Лондонського університету нібито встановили особу відомого художника Бенксі. Ним виявився випускник публічної школи в Брістолі Робін Каннінгем.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація