У Москві на Манежній площі затримали Навального

У Москві на Манежній площі затримали Навального

Навального затримали / Фото: Дождь

Опозиціонера затримали на Тверській біля готелю Ritz.

У Москві поліцейські затримали Олексія Навального біля готелю Рітц Карлтон і посадили в автозак.

На відеотрансляції з місця подій було видно, що Навальний йшов по Тверській вулиці в бік Манежної площі і спілкувався з журналістами. Група поліцейських відтіснила співробітників ЗМІ і потягла опозиціонера в автобус.

"До Манежки я не дійшов. Але це не означає, що ви не зможете це зробити. Я закликаю всіх не йти. Всіх не заарештуєш", - написав Навальний у Твіттері одразу ж після затримання.

Навального затримали
був радий хоча б п'ятнадцять хвилин бути тією одиницею без якої не зберуться мільйони", - написав опозиціонер.

Зазначимо, раніше поліція затримала на Манежній площі ще декількох людей, які скандували гасла на підтримку Навального. Їх відвели в автобус. Крім того, повідомлялося, що затриманий чоловік скандував відумий лозунг "Путін-Х*йло".

Олексій Навальний приїхав на Манежну площу попри домашній арешт. Сьогодні Замоскворецький суд засудив його до трьох з половиною років позбавлення волі умовно у справі "Ів Роше", однак до вступу вироку в силу 15 січня його залишили під домашнім арештом.

Брат Навального Олег отримав три з половиною роки колонії загального режиму у цій справі. Опозиційний політик назвав вирок "найбільш підлим з можливих".

Повʼязані теми:

Наступна публікація