У Мозамбіку "полюють" на голомозих людей: їх потрошать та відрізають голови

У Мозамбіку "полюють" на голомозих людей: їх потрошать та відрізають голови

Фото: pixabay.com

Вбивства пов'язують із ритуальними діями місцевих магів.

Поліція Мозамбіку звернулася до голомозих людей з попередженням про ритуальні напади, жертвами яких ті можуть стати.

Про це повідомляє AFP на своїй офіційній сторінці у Twitter.

Раніше поблизу міста Меланж, за кілька кілометрів від кордону з Малаві, правоохоронці виявили трупи двох голомозих сорокарічних чоловіків.

"В одного з них була відтята голова та вийняті внутрішні органи", - заявив Мігель Каетано, речник регіональних служб безпеки Замбезії. 

Поліція вже арештувала двох підозрюваних у справі - 20-річних жителів Мозамбіку. 

За словами речника Національної поліції Мозамбіку Інаціо Діна, вбивства прямо пов'язані із забобонами та особливостями локальної культури: "Місцева громада вважає, що голомозі люди - багаті".

Згідно з повідомленням, органи використали цілителі з Танзанії та Малаві в ритуалах, що мали принести удачу клієнтам магів. За словами Каетано, голомозі люди вперше стали жертвами таких нападів.

Правоохоронці пов'язали вбивство зі знищеннями (понад 100 інцидентів на півночі та в центральній частині країни) людей-альбіносів, чиї органи також використовували в чорній магії. 

Раніше повідомлялося, що в українській столиці затримали чоловіка, який сповідував "релігію" з елементами канібалізму. Для цього він убив 10-річну дочку своєї співмешканки.

У Києві заарештували людожера та його спільницю

У Києві заарештували людожера та його спільницю

Повʼязані теми:

Наступна публікація