У Непалі дивом врятували 4-місячне немовля, яке було під завалами три доби

У Непалі дивом врятували 4-місячне немовля, яке було під завалами три доби

Немовля витягли з-під руїн / Фото: ТСН

Кількість жертв вже перевалила за 5 тисяч. 

У Непалі після землетрусу з-під руїн вдалося витягти чотиримісячне маля. Про це йдется в сюжеті ТСН.16:45.

Фотографії чотиримісячного малюка облетіли весь світ. Його витягли з-під завалів зруйнованого землетрусом міста. Після майже трьох діб під руїнами дитина жива, але ослабла від голоду.

Дивом врятувати вдалося і 27-річного хлопця Ріши Ханала. Під час удару стихії його завалило камінням. Він розповідає, що вже геть втратив надію на порятунок і почав готуватися до смерті. Сьогодні його вдалося витягти з-під купи каміння. 

"Не було чути жодного звуку. Я продовжував стукати по камінню і нарешті хтось відповів і прийшов на допомогу. Під завалами я був уже чотири дні. Без їжі і води", - розповів врятований Ріши.

Голодними і спраглими після стихії залишаються мільйони людей. Вони ночують на вулицях просто неба. ООН уже виділила на допомогу потерпілим 15 мільйонів доларів. Але цього поки що не відчули місцеві жителі.

"Ми чули, що допомога вже надійшла, але вона ще не дісталася до нас. Ми не отримали ні шматка хліба, ні упаковки локшини", - розповідають люди.

Голод і страх породили серед мешканців Катманду протестні настрої. Кілька сотень людей прийшли під стіни парламенту вимагати негайної допомоги та евакуації. На місцевому автовокзалі між наляканими жителями, які всіляко намагаються виїхати з країни, та поліцейськими, спалахнули сутички.

Ті ж, хто покидати Непал поки що не збирається, взялися допомагати рятувальникам розгрібати завали зруйнованого міста та шукати тіла загиблих. За останніми даними, їхня кількість вже перевищила 5 тисяч. Влада припускає, що жертв може бути вдвічі більше.

Кореспондент ТСН Анастасія Боринець

Як повідомлялося раніше, у столиці постраждалого від землетрусу Непалу розлючені містяни кинулися в бійку з поліцією

 

У Непалі з-під руїн вдалося витягти живим чотиримісячне маля

У Непалі з-під руїн вдалося витягти живим чотиримісячне маля

Повʼязані теми:

Наступна публікація