У Німеччині розкрили мережу інтернет-сайтів для педофілів: під підозрою 30 тисяч осіб

У Німеччині розкрили мережу інтернет-сайтів для педофілів: під підозрою 30 тисяч осіб

Фото: insightwearables.com

Слідство триває від жовтня минулого року.

У Німеччині правоохоронці розслідують справу з 30 тисячами фактів жорстокого поводженням з дітьми, до яких причетні потенційні педофіли, які обмінювались контентом через мережу інтернет-сайтів.

Про це пише видання  Deutsche Welle.

Правоохоронці заявили, що 70 осіб у всій Німеччині вже встановлені і ведеться розслідування. Фігурантів розслідування підозрюють в обміні контентом з підробленими чи справжніми актами насильства над дітьми. "Я не розраховував на подібні масштаби жорстокого поводження з дітьми в інтернеті", – зізнався регіональний міністр юстиції Пітер Бейзенбах.

У заяві його відомства розслідування називають "глибоко тривожним". "Ми хочемо позбавити злочинців і прихильників жорстокого поводження з дітьми анонімності в інтернеті", – пояснили в міністерстві.

Слідство триває від жовтня минулого року. Перший підозрюваний був заарештований в передмісті Кельна. 27-річний військовослужбовець – його вже засудили до 10 років тюремного ув'язнення, зараз його на невизначений термін поміщено до психіатричного закладу.

Видання уточнює, що останнім часом країну сколихнула хвиля насильства над дітьми. В перший місяць літа були заарештовані 11 людей, які підозрюються у жорстокому поводженні з дітьми і зйомках цього, після того, як у підвалі одного з будинків знайшли відеозаписи і фото. Поліція встановила поки трьох жертв 5, 10 і 12 років. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація