В Єревані звільнили всіх захоплених поліцейських

В Єревані звільнили всіх захоплених поліцейських

Фото: Facebook/CivilNet.TV

Озброєна група погодилася звільнити генерала і полковника в обмін на створення постійно активного прес-пункту.

Озброєна група, яка захопила будівлю поліції в Єревані, звільнила всіх заручників.

Про це повідомляє Радио Азатутюн.

До ранку суботи, 23 липня, в будівлі утримувалися четверо заручників-поліцейських.

В результаті переговорів за посередництва депутата національних зборів Нагірного Карабаху Віталія Баласаняна члени групи погодилися звільнити двох рядових поліцейських без жодних передумов.

Останніх двох заручників – заступника начальника поліції Вірменії, генерала-майора Вардана Єгіазаряна і заступника начальника поліції Єревана, полковника Валерія Осипяна – озброєна група погодилася звільнити в обмін на створення постійно активного прес-пункту, розташованого в нейтральній зоні між будівлею полку і територією, контрольованою співробітниками поліції і Служби національної безпеки.

Інформацію про звільнення всіх заручників підтвердила і Служна національної безпеки Вірменії.

Нагадаємо, в неділю, 17 липня, близько п'ятої ранку за місцевим часом (четверта ранку за київським), озброєні люди з Союзу борців за свободу в'їхали на авто через двері і захопили поліцейську дільницю в Єревані з вимогою звільнити опозиціонера Жирайра Сефіляна та інших політичних в'язнів. Також вони вимагали відставки президента країни. Озброєна група осіб взяла в заручники 7 поліцейських в ділянці. Під час нападу один поліцейський загинув, четверо отримали поранення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація