У вересні SkyUp Airlines запустить рейси з Києва до Стамбула

У вересні SkyUp Airlines запустить рейси з Києва до Стамбула

Фото: skyup.aero

Рейс "Київ - Стамбул" планується виконувати щопонеділка, щосереди і щоп'ятниці.

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines від 25 вересня запустить рейси з Києва до турецького Стамбула.

Як повідомила пресслужба авіаперевізника, вартість квитків стартує від 1635 гривень в один бік без багажу.

"Плюс один новий напрямок до карти регулярних польотів SkyUp Airlines. З вересня починаємо тричі на тиждень літати до Туреччини. Перший рейс відбудеться 25 вересня. Ціни на квитки стартують від 1 635 грн в одну сторону без багажу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від 1 липня Туреччина дозволила українцям в'їзд до країни без ПЛР-тестування і самоізоляції. "Для подорожі до Туреччини потрібно мати такі документи: паспорт громадянина України для виїзду за кордон або паспорт України у вигляді ID-карти, поліс медичного страхування, який покриває витрати на лікування Covid-19 на території Туреччини. Його можна придбати онлайн, у туроператора або в аеропорту Туреччини. Також в пункті пропуску передбачене проведення медичного огляду на наявність Covid-19. У разі виявлення симптомів при огляді безкоштовно проводиться ПЛР-тест", - додали у SkyUp Airlines.

Раніше повідомлялося, що SkyUp Airlines відновила міжнародне регулярне авіасполучення: компанія виконує регулярні рейси з Києва до Тирани (Албанія) і до Бургаса (Болгарія).

Україна та Туреччина відновлюють авіарейси

Україна та Туреччина відновлюють авіарейси

Повʼязані теми:

Наступна публікація