Краса, як вона є. 10 сторінок Instagram, на які варто підписатися

Краса, як вона є. 10 сторінок Instagram, на які варто підписатися

Фото Тіма Ламана / Фото: Tim Laman Photo

Насолоджуйтеся прекрасними фото та відео у нашій добірці. 

Іноді Instagram рясніє нав'язливою рекламою та постами про сумнівні косметичні засоби, але є і багато сторінок, перегляд яких справді тішить око. Зібрали для вас добірку акаунтів, які прикрасять вашу стрічку

1. Шторм та блискавку такими, якими ви їх не бачили, покаже пілот з Еквадору Сантьяго Борджа. Виглядає негода з кабіни літака набагато страшніше, ніж на землі. Оцінили неймовірні знімки вже понад 32 тисячі користувачів.

 

CB anyone?

A post shared by Santiago Borja (@santiagoborja) onJun 16, 2016 at 7:20pm PDT

2. Фотограф National Geographic Тім Ламан дає своїм підписникам змогу опинитися поруч з дикою природою і в 2016-го року отримав звання найкращого у цьому виді знімань. Назбирав чоловік армію прихильників у 750 тисяч користувачів.

 

A post shared by Tim Laman (@timlaman) onApr 18, 2017 at 7:24am PDT

3. А от з підводним світом "на ти" фотограф Даррен Джу. Він плаває під водою поруч з китами, дельфінами та черепахами, аби ви могли зазирнути у глиб океану, не встаючи з дивану. Стежать за творчістю митця 47,5 тисячі користувачів.

4. Гнучке та спортивне тіло – це теж мистецтво, і це доводить сторінка Nude Yoga Girl. Модель, фотограф та майстриня з йоги публікує на своїй сторінці фото своїх занять абсолютно оголеною, аби продемонструвати красу та можливості свого тіла у повній мірі. Підписалися на сторінку вже майже 600 тисяч людей.

 

A post shared by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) onJul 20, 2016 at 9:09am PDT

5. Мандрівник Алан Діксон – просто профі у селфі з тваринами. Судячи з кумедних світлин, брати наші менші йому довіряють. Вподобали творчість фаната квокк, кенгуру та лам вже більше 400 тисяч користувачів.

 

A post shared by Allan Dixon - Adventurer (@daxon) onMar 16, 2017 at 11:37pm PDT

6. За найзатишнішими фото мандрів варто йти до акаунта true.living. Відомі туристичні куточки та забуті богом місця – все тут. Сторінка зібрала вже понад 50 тисяч шанувальників.

 

A post shared by @true.living onFeb 15, 2017 at 4:53am PST

7. Перевернути уявлення про пейзажі догори дриґом зміг турецький фотограф Айдин Б'юкташ. У своїх фотоілюзіях він поєднує небо та землю і занурює вас в абсолютно нову реальність. Стежать за його оновленнями понад 40 тисяч користувачів Instagram.

8. Уявіть, що Моні Лізі набридли старі шовкові шати і вона вирішила приміряти образ жінки-вамп у гіпюровому комбінезоні.  Чи Ван-Гог захотів зробити собі татуювання і придбати стильні джинси. Якщо фантазія не дозволяє цього зробити, - зайдіть на Instagram сторінку японського дизайнера Сюсаку Такаока. Він майстерно перетворює героїв витворів класичного мистецтва на сучасних хіпстерів і виходить в нього нереально круто. Оцінили це вже майже 43 тисячі юзерів.

 

A post shared by shusaku takaoka (@shusaku1977) onMay 12, 2017 at 12:38am PDT

9. Справжню візуальну насолоду фанатам симетричних фото принесе сторінка symmetricalmonsters. Там можна почерпнути натхнення тим, хто цінує геометричні архітектурні форми. Таких назбиралося вже понад чверть мільйона.

10. Ліззі Гадд з Канади називають улюбленим фотографом інтровертів. На її світлинах серед неймовірних краєвидів зазвичай можна роздивитися лише дві живих душі – саму авторку та її собаку Перчика. Підписалися на сторінку понад 170 тисяч користувачів.

 

A post shared by Lizzy Gadd (@elizabethgadd) onJan 8, 2017 at 7:12pm PST

Повʼязані теми:

Наступна публікація