Замість звичних і вже обридлих яєчні і сирників на сніданок краще приготуємо смачне сирне суфле. Метушні трохи, а виходить страва дуже ситною.
Сирне суфле - страва повітряна, ароматна, зі злегка рум'яною шапочкою, з дуже ніжною текстурою. Подають сирне суфле тільки гарячим і негайно після приготування. Кажуть, у кухара є 90 секунд для того, щоб сервірувати і подати сирне суфле після приготування. Після 90 секунд воно починає різко осідати, хоча залишається гарячим.
Сирне суфле
Інгредієнти
100 мл кефіру
200 грамів твердого сиру
2 яйця
щіпка крохмалю
сіль
Покроковий рецепт
Крок 1: закладаємо всі інгредієнти в глибоку миску і гарненько збиваємо вінчиком.
Крок 2: додаємо туди ж натертий на тертці твердий сир. Ще раз перемішуємо.
Крок 3: перекладаємо по формах, або кладемо в одну велику форму. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.