Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
У Південній Африці набирає популярності морозиво із хробаків

Більшість покупців не здогадуються про "таємний" інгредієнт.

У Кейптауні (Південно-Африканська республіка) небаченої популярності набуває смаколик, виготовлений із хробаків та дорослих комах. Про це розповіли в ефірі "ТСН.Ранок".

"Таке морозиво багате корисними протеїнами та дуже поживне. А якщо вірити тим відчайдухам, які наважилася його скуштувати, то на смак воно досить приємне, майже як класичне. Тим паче, що до морозива додають мед чи какао", - повідомили у студії.

Виробники кажуть, якщо споживачам не називати увесь склад морозива, то вони навіть нічого не запідозрять. Кривитися починають, коли дізнаються про комашок у ньому.

Зазначається, що для виготовлення морозива вже навіть відкрили ферму із розведення личинок.

Нагадаємо, раніше виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун "дозволила" їсти морозиво під час болю у горлі.

ВідеоУ Кейптауні популярності набуває морозиво із личинок комах

Смаколик виготовлений із хробаків та дорослих комах. Таке морозиво багате корисними протеїнами та дуже поживне. А якщо вірити тим відчайдухам, які наважилася його скуштувати, то на смак воно досить приємне, майже як класичне. Тим паче, що до морозива додають мед чи какао.  

У Кейптауні популярності набуває морозиво із личинок комах

Залиште свій коментар

Вибір редакції