Українські страви потрапили у 10-ку найсмачніших світових наїдків

Українські страви потрапили у 10-ку найсмачніших світових наїдків

Голосували за це туристи по всій Землі

Борщ, сало, вареники, галушки і решта, чим багата українська кухня відтепер у списках найсмачніших світових наїдків. Голосували за це туристи по всій Землі! Українські страви поставили на 8-ме місце - просто між кулінарним багатством Японії та Китаю, йдеться в ТСН.19.30.

Тим часом, ТСН з'ясувала, що пробувати традиційні смаколики іноземні гості можуть геть не в усіх ресторанах із написом "Національна кухня". Туристам тепер пропонують скуштувати їжу осучаснену.

У одному з столичних ресторанів Солоха наганяє апетит українським борщем зі сметаною - це з кулінарного повсякдення та запеченою рибою, яка здавна - тільки на свята! Випити горілки, закусити салом! Від усього цього каже, за вуха не відтягти, особливо іноземців.

Українська кухня визнана однією з кращих в світі

Українська кухня визнана однією з кращих в світі

Українська кухня потрапила до переліку найсмачніших шляхом усеземного голосування. Стисла інструкція роз'яснює: борщ - це суп із м'яса, буряка і всього, що є в холодильнику. Горілка - та сама водка, тільки до біса міцна! Очолює список в'єтнамська їжа.

Деякі вітчизняні ресторани дивують національними стравами самих українців, знаходять нове виконання. Наприклад чорні вареники з чорнилом каракатиці із начинкою на будь-який смак. Трансформація страв нині річ популярна - пояснюють фахівці. Мовляв, така собі адаптація. Як наприклад страви країн Азії адаптують для європейських споживачів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація