Аеропорт "Київ" закриють на десять днів

Аеропорт "Київ" закриють на десять днів

Фото: УНІАН

Летовище не працюватиме у травні.

Аеоропорт "Київ" закриють на 10 днів через запланований капітальний ремонт злітно-посадкової смуги. Тому всі польоти обслуговуватиме аеропорт "Бориспіль".

Йдеться про період від 14 до 24 травня 2017 року. Про це повідомили у прес-службі аеропорту у Facebook.

"Столичний аеропорт "Київ" закривається на 10 днів. З 14 травня до 24 травня проводитиметься капітальний ремонт злітно-посадкової смуги", — йдеться в повідомленні.

Необхідність капітального ремонту в прес-службі летовища пояснили погодними умовами, зокрема перепадом температур, дощами та відлигою, які негативно позначилися на стані смуг.

"Ця зима була дуже складною через метеоумови, з перепадом температур, крижаними дощами і відлигою. Все це позначилося не тільки на стані автомобільних доріг, а й на стан ЗПС", — пояснили в прес-службі.

Відтак, пасажирів просять із розумінням поставитися до закриття столичного летовища. 

"Під час ремонту ЗПС, всі польоти, які раніше обслуговував Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни), обслуговуватиме Міжнародний аеропорт "Бориспіль", — наголосили представники аеропорту.

"Для координації дій у зв'язку з підготовкою до капітального ремонту, роботи з авіакомпаніями, пасажирами, підприємствами, а також для суворого виконання плану проведення ремонтних робіт в аеропорту створено оперативний штаб", — також повідомили в прес-службі.
 

Нагадаємо, керівником Міжнародного аеропорту "Бориспіль" призначено екс-заступника мера Києва та екс-заступника міністра транспорту Павла Рябікіна.
 
Зазначимо, раніше Рябікін працював в авіакомпанії "Експрес Авіа", ТОВ "РК Партнери", ТОВ "РОЦ "Зелений порт", був депутатом України третього скликання, а у 2005-2006 обіймав посаду заступника міністра транспорту та зв'язку України. 
 

У аеропорту "Жуляни" затримали громадянку Італії, яка намагалась вивезти мільйон доларів

У аеропорту "Жуляни" затримали громадянку Італії, яка намагалась вивезти мільйон доларів

Повʼязані теми:

Наступна публікація