Активісти у трьох областях блокують російські фури. Мапа блокпостів

Активісти у трьох областях блокують російські фури. Мапа блокпостів

Активісти у трьох областях блокують російські фури / Фото: facebook/sergij.abram

Наразі сворені три постійні блокпости і два - мобільні.

У п'ятницю, 12 січня, активісти трьох областей – Львівської, Закарпатскьої та Волинської – розпочали безстрокову акцію блокування російських фур, які прямують в напрямку Європи.

Активісти оголосили про створення блокпостів на в'їздах в Закарпатську область "для протидії і недопущення в Україну торговельного транспорту російського окупанта". Такий блокпост розташований у селі Нижні Ворота на трасі Київ-Чоп, на одному з в'їздів в область.

Як ТСН.ua пояснили активісти блокади, на інших трьох виїздах - погана дорога, там фури не їздять, але про всяк випадок там рухаються їхні мобільні блокпости: з боку Львівщини – Турківський район, а з боку Іванофранківщини - біля перевалів Торунь і Яблунецький.

За словами активістів, вночі кілька вантажівок спробували прорвати оточення та ледь не наїхали на людей, проте їх наздогнали, розвернули й не дали провезти товар на Європу.

Волинська область

Волинські активісти також оголосили про початок безстрокової акції з блокування руху вантажного транспорту з державними номерними знаками РФ. Їхній блокпост дислокується в районі села Гірники траси Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече.

Львівська область

На Львівщині блокпост активістів з'явився на відрізку міжнародної траси Київ - Чоп у селі Конюхів Стрийського району.

Більш детальну мапу блокпостів активістів дивіться в інфографіці ТСН.ua

Блокування російських вантажівок

Повʼязані теми:

Наступна публікація