Активісти заявили, що вигнали з-під "Інтера" тітушок. Блокування триває

Активісти заявили, що вигнали з-під "Інтера" тітушок. Блокування триває

Нацкорпус і тітушки / Фото: Національний корпус

Акція триває від ранку.

Активісти "Національного корпусу" вигнали тітушок з-під будівлі каналу "Інтер".

Про це повідомили у прес-службі організації.

Блокування телеканалу відбувається у зв'язку з поширенням фрагменту концерту, який транслюватимуть увечері 9 травня. На ньому, як зазначають активісти, звучать пропагандистські гасла.

"Коли ми вранці прийшли до будівлі телеканалу "Інтер", нас зустріли кілька груп тітушок, яким дали завдання зірвати нашу акцію. Однак, наші хлопці з "Національного корпусу" та Національної дружини їм швидко й тактовно пояснили, що такі спроби робити не варто", - йдеться у повідомленні.

Розповіли тітушкам що #ІнтерБудеНАШ

Нацкорпус і Нацдружини прогнали з-під "Інтера" тітушок ▫Коли ми вранці прийшли до будівлі телеканалу "Інтер", нас зустріли кілька груп тітушок, яким дали завдання зірвати нашу акцію. ▫Однак, наші хлопці з Національний корпус та Національні Дружини їм швидко й тактовно пояснили, що такі спроби робити не варто. ▫Продовжуємо блокувати будівлю "Інтера" і вимагаємо не поширювати в ефірі контент, який створює ворожнечу в українському суспільстві. Акція триватиме до вечора. Приєднуйтесь ❗️ #ІнтерБудеНАШ —---- - Національний корпус: 9 травня пройде, а ватний "Інтер" продовжить працювати Прохання поширити!

Опубліковано Національний корпус 9 травня 2018 р.

Активісти опублікували відео, з якого видно, що спершу "Нацкорпус" без використання силових методів вигнав з-під офісу "Інтера" групу молодих осіб. Далі розмова йшла з більш дорослими і настирливими чоловіками. До одного з них навіть застосували силу, завдавши удару. 

Нагадаємо, сьогодні, 9 травня, активісти різних організацій зібралися біля будівлі телеканалу "Інтер" з вимогою позбавити ліцензії канал, в ефірі якого, на їхню думку, системно проводиться антиукраїнська редакційна політика. Акцію обіцяють проводити до вечора. 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація