Аваков про миколаївських мажорів: "У мене всередині все бурлило від обурення"

Аваков про миколаївських мажорів: "У мене всередині все бурлило від обурення"

Фото: УНІАН

Міністр обіцяє довести справу до логічного завершення.

Патрульні, які не затримали миколаївських мажорів, будуть звільнені і не працюватимуть у службі.

Про це в ефірі ТСН.Тиждень заявив міністр МВС Арсен Аваков.

"На наступний день особистість хуліганів була встановлена і вони були затримані. Їм оголошено підозру. Миколаївські патрульні були набрані на новій хвилі. Це одні з 16000. Повірте, я дивився це відео і в мене всередині все бурлило від обурення. Заходи і реакція, які запропонував глава патрульної поліції України Євген Жуков, будуть дієвими", - зазначив він.

Аваков додав, що значна частина патрульних, які не впорались із ситуацією, будуть звільнені і не служитимуть в поліції. "Я уважно подивився цю справу. В затриманих немає жодних впливових рідних, тому наврядчи хтось переб'є мою увагу до цієї справи. Цим хуліганам висунуто обвинувачення. Я сподіваюсь, ця справа швидко дійде до суду", - переконує міністр МВС.

"Проблема в тому, що ми переходимо від пострадянської і постянуковичської поліції до нової якості. Так швидко не буває. Це не станеться так швидко. Не буде все так швидко. Ми будемо падати і помилятися, будемо отримувати такі жахливі інциденти, але це процес. Я перефразую класика і скажу звичайну річ: "Краще 5 років помилятися, падати і рухатися вперед, ніж 50 років стояти у застої", - констатував Арсен Аваков.

Міністр МВС розповів подробиці найскандальніших справ, пов'язаних з поліцією

Міністр МВС розповів подробиці найскандальніших справ, пов'язаних з поліцією

Повʼязані теми:

Наступна публікація