Батько "керченського стрільця" вперше прокоментував масове вбивство в коледжі

Батько "керченського стрільця" вперше прокоментував масове вбивство в коледжі

Фото: Reuters

Чоловік розповів, яким був його син.

Батько підозрюваного у масовому вбивстві у коледжі анексованої Керчі Владислава Рослякова розповів, що син був замкнутим, а виною його поведінки є інтернет.

Відео розмови опублікували в телеграм-канналі Mash.

Ігор Росляков згадав, що його син цікавився дитячою літературою та розповів, що попри скоєне, любить його.

"Це все інтернет, ноутбук його... Диявол, більше нічого... Син цікавився дитячою літературою, вирощував хом'ячків та морських свинок. Мені сказали, що він застрелився. Він труп. Трупів не можна пробачати чи не пробачати. Хоч і мертвий - я його люблю. Він моя кровиночка. Мій рідний син. Я мріяв про нього", - сказав батько.

Додамо, що Ігор Росляков не жив окремо від сина та дружини. Владислав жив з матір'ю у винайнятій квартирі.

Нагадаємо, 17 жовтня на території окупованого Криму в місті Керч стався вибух у політехнічному коледжі. Спочатку повідомлялося про 10 загиблих і понад півсотні постраждалих, пізніше кількість жертв зросла до 21 особи. Медики виявили в тілах постраждалих металеві елементи, якими були начинені вибухові пристрої. У Мережі поширилася інформація, що вибух був не один, а цьому передувала стрілянина.

За даними ЗМІ, підозрюваного у вчиненні стрільби в Керчі знайшли застреленим. СК РФ оголосив вибух у Керчі терактом, однак згодом слідчі перекваліфікували справу на статтю "вбивство двох і більше осіб"

Повʼязані теми:

Наступна публікація