День ангела 4 серпня: кого сьогодні вітати з іменинами

День ангела 4 серпня: кого сьогодні вітати з іменинами

Фото: Getty Images

День ангела – це вшанування святого покровителя, ім'я якого носить людина. Цей день також називають іменинами.

День ангела (іменини) сьогодні, 4 серпня, святкують: Михайло, Олексій та Марія.

Чоловічі іменини

Михайло

На близькому сході ім'я було популярним у євреїв і спочатку звучало як Міхаель і у перекладі означає "той, хто як Бог".

Маленький Миша з малого віку доброзичливий і товариський хлопець. Він любить компанії і якщо компанія підібралася хороша, то це помітно полегшує життя батькам і вчителям.

Михайло зазвичай має відмінну комунікабельність, з ним легко встановлювати контакт. Він не схильний до злопам'ятності, Михайло або прощає образи або просто їх забуває.

В роботі Михайло відповідальний і наполегливий працівник. Він легко справляється з роботою пов'язаною з управлінням людьми, хоча і не сильно прагне до цього. Прекрасні дані у нього в сфері фінансових послуг та інших сферах пов'язаних з аналітикою. При цьому інтуїція Михайла дозволяє йому уникнути багатьох проблем на цьому шляху.

Михайло до жінок ставиться з особливою тремтливістю. Він так довго може обожнювати кохану, що недоліки побачить через багато-багато років. Діти для Михайла є дуже важливою складовою сімейного життя. Обожнює радувати своїх дітей подарунками та з задоволенням приділяє їм увагу.

Олексій

Якщо перевести ім'я Олексій з грецького, то вона буде означати «оберігає».

Ще в дитинстві Олексій сильно прив'язаний до матері. Він відчуває себе її захисником. Сам по собі Альоша дуже доброзичливий, вважає за краще більше справою займатися, ніж базікати даремно. У певному сенсі такі люди честолюбні. Маленький Альоша вміє подобається дорослим і іноді цим користується.

Нескінченні переживання з будь-якого приводу часто призводять до розвитку у Олексія творчих здібностей. Більшість власників такого імені дуже терплячі люди. Вони завжди впевнені в своїх силах. Олексій завжди старанно виконує свої обов'язки. Він здатний зробити гарну кар'єру в різних галузях. Також Олексію притаманні такі риси як вдумливість, тактовність від природи і вміння спілкуватися з людьми. Це допомагає досягати Олексію великих успіхів в дипломатії.

Жіночі іменини

Марія

Ім'я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені - гірка, сумна, відкинута.

Марія - добра, ніжна, спокійна дівчинка. Вона дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. Водночас у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе. Вона відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов'язки. 

В роботі Марія може довго шукати собі справу до душі, ще з дитинства тяжіє до творчості і нерідко її робота пов'язана з ним. Водночас, Машу можна назвати кар'єристкою, вона працьовита і дуже чесна.

Головне в житті Марії це родина. Вона створює сім'ю досить пізно, але це дозволяє їй зробити цей вчинок цілком усвідомлено і виважено. Дуже любить своїх дітей, і так само обожнює сімейні вечори.

Читйте також: Церковне свято 4 серпня: день пам'ять святої рівноапостольної мироносиці Марії Магдалини

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Який сьогодні день
Наступна публікація