ДТП на Донеччині з шістьма загиблими. Справу водія передали до суду

ДТП на Донеччині з шістьма загиблими. Справу водія передали до суду

ДТП на Донеччині з шістьма загиблими. Справу водія передали до суду

ДТП біля КПВВ "Мар'їнка" / Фото: ГУ Нацполіції Донецької області

Йому загрожує від п'яти до десяти років ув'язнення.

Прокуратура завершила розслідування у справі водія, за участю якого на Донеччині сталася ДТП – в ній загинуло шестеро людей. Обвинувальний акт спрямували до суду.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Під час досудового розслідування встановлено, що 5 лютого близько 10 години ранку 39-річний водій автомобіля "Chevrolet Lacetti", рухаючись автодорогою сполученням "Донецьк – Запоріжжя" з боку Донецька в напрямку міста Курахове, спробував обігнати транспорт, який рухався територією Мар’їнського району у попутному напрямку. Водій не переконався у безпечності маневру, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "Daewoo Lanos".

 Внаслідок ДТП та пожежі, яка сталась у салоні, водій і три пасажири "Daewoo Lanos" загинули на місці. Смертельні травми отримали два пасажири "Chevrolet Lacetti", а ще двоє людей отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Сам водій майже не постраждав.

Наразі досудове розслідування зазначеної трагедії завершено і подальшу долю обвинуваченого визначить суд.

Обвинувальний акт стосується кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

 Як зазначається, водію загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, 10 квітня, у Дніпрі вантажівка КРаЗ на проспекті Поля протаранила понад десяток автівок. У події постраждала одна літня жінка. 

Семеро пасажирів таксі постраждали внаслідок ДТП в Ізмаїлі

Семеро пасажирів таксі постраждали внаслідок ДТП в Ізмаїлі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація