Іменини 19 липня: яке ім'я дати дитині, і у кого День ангела

Іменини 19 липня: яке ім'я дати дитині, і у кого День ангела

Фото: pixabay.com

День ангела (іменини) сьогодні, 19 липня, святкують: Антон, Архип, Валентин, Василь, Віктор, Гліб, Інокентій.

День, в який церковно святкується пам'ять святого, ім'я якого носить людина, називається іменинами, або Днем Ангела. Здавна небесних покровителів іноді називали Ангелами їхніх земних тезок.

День ангела (іменини) сьогодні, 19 липня, святкують: Антон, Архип, Валентин, Василь, Віктор, Гліб, Інокентій.

Чоловічі іменини:

Антон

Ім'я в перекладі з грецької означає "змагатися" і "вступати в бій". Значення імені Антон - "той, що змагається" або "вступає в бій".

Антон хороший, ласкавий і трохи задумливий, серйозно ставиться до дружби, спокійна і зважена людина, довго наважується на вчинок і ретельно прораховує всі наслідки. 

В роботі Антон однолюб. Він, звикнувши до одного робочого місця, не буде навіть пробувати знайти щось інше. 

У сім'ї Антон постійний і надійний. До дітей ставиться з любов'ю і з радістю проводить з ними час.

Слабке місце - схильність до ревнощів. Він серйозно ставлячись до сімейних відносин, такого ж ставлення вимагає від дружини. 

Архип

Ім'я Архип грецького походження, воно звучало як Архіпос, що значить, "повелитель коней".

Архип - це впевнений і відповідальний чоловік, який не пускає слів на вітер. Друзів у нього небагато і всі вони перевірені часом. Вміє ставити перед собою амбітні цілі і планомірно їх досягати. Має високу працездатністю, відповідальністю і самодисципліною. 

У родині Архип надійний і люблячий чоловік. Досить вимогливий в побуті, але готовий багато турботи взяти на себе. Про свої плани не розповідає навіть найближчим людям.

 Валентин

Ім'я Валентин - походить з латинської і означає "здоровий" або "сильний".

Навчання Валентину дається легко. Він посидючий і проявляє особливу працездатність, добродушний і доброзичливий. Він приємний в спілкуванні людина і вміє знаходити спільну мову майже з усіма. Трохи боязки.

Слабким місцем здоров'я Валентина можна назвати його нервову систему.

Робота в життя Валентина посідає одне з чільних місць. Він любить і вміє працювати. Спеціальності вибирає, де не потрібно квапитися.

Сім'ю Валентин часто створює несподівано. Він скоріше шукає собі підходящого партнера по життю, ніж кохану.

Валентини сентиментальні і рідко гніваються.

Василь

У перекладі з грецької ім'я Василь означає "царський".

З дитинства Василь дуже добрий, чим не рідко можуть користуватися однолітки, але з часом він навчиться відрізняти кому правда потрібно допомогти, а хто намагається "сісти на шию".

У нього відмінна пам'ять, і він вміє розбиратися у суті питання.  Він не любить квапити події, але вміє досягати свого, спокійно ставиться до власного успіху і не вміє показувати власні амбіції на людях.

Василь - спокійний і працьовитий, а його вміння оригінально вирішувати проблеми нерідко ставить всіх в глухий кут. Найчастіше робота Василя пов'язана з технікою і електронним устаткуванням.

Василь має схильність до хитрощів і не вважає це чимось непристойним.

Віктор

Ім'я Віктор має походження від римських родових імен Victor, Victorinus і Victorianus, тож ім'я Віктор означає "переможець".

Віктор схильний до точних наук, а особливо до фізики, він акуратний та відповідальний, іноді поривчастий і навіть імпульсивний.  

Віктор надмірно самозакоханий, що впливає на його взаємини з оточуючими. Ще про Віктора можна сказати, що він володіє широким кругозором, може вдало працювати в різних професіях.

Він хороший сім'янин, що видно і з його відносини з близькими.

Слабке місце - несамостійність. 

Гліб

Значення імені Гліб - "спадкоємець бога".

Гліб серйозний і спокійний, не любить поспішних рішень, а спроби його квапити закінчуються плачевно. Він дуже відповідальна людина, а тому не любить порожніх слів. 

Робота Гліба часто пов'язана з керівництвом людьми. З нього виходить прекрасний керівник, суворий і справедливий. 

Сім'я для Гліба дуже відповідальний крок, а тому він дуже ретельно ставиться до вибору супутниці життя.

Зі скепсисом ставиться до жінок. 

Інокентій

Це ім'я прийшло до нас з Візантії і перекладається як "невинний".

Характер у Інокентія поступливий, замкнутий, домосід, акуратний і трошки гидливий, хороший дипломат і любитель тварин. У ранньому дитинстві часто хворіють.

Вони дуже скромні і просуваються до мети повільно, важко сходяться і так само нелегко розлучаються з людьми, можуть працювати в мистецтві, і на виробництві, можуть бути церковнослужителями.

.Живуть багатим внутрішнім життям. Всім іграм віддають перевагу шахи. З деяких Іннокентієм виходять письменники, актори.

 Читайте також: Іменини 18 липня: яке ім'я дати дитині, і у кого День ангела

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Який сьогодні день
Наступна публікація